IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @984
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Účtovníctvo, Faktúry, Sklady

jednoducho ovládateľné programy od MRP za 20 rokov cez 100000 inštalácií www.mrp.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Zablokovali sa Vám dvere?

Poistite svoj majetok s UNIQA Otvoríme ich zadarmo za Vás. www.uniqa.sk

Reforma marketingu

12. jún 2012 Trend konferencia nabitá užitočnými informáciami pre Váš biznis! www.etrend.sk

Instalovanie na D je nemozne niektorych hier

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
VAN3R
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.05.2008

PríspevokZaslal: St 30.07.08 11:03Odpovedať s citátomNávrat hore

Mam jeden problem.....Kto vie nech mi poradi....Ked si chcem instalovat niektore hry na D tak mi pri zacati instalovani vypise toto:ERROR 1317.AN ERROR ONCCURRED WHILE ATTEMPTING TO CREATE THE DIRECTORY D:........uz som skusal aj do D vytvorit zlozku a ani tak mi to nejde instalovat.......Niekto mi povedal ze mam ist do start----spustit----cmd----- a nieco tam mam napisat ale co?Kto vie nech mi poradi ako dam prec tu chybu.....
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
yaJohny
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 28.07.2007

PríspevokZaslal: St 30.07.08 11:28Odpovedať s citátomNávrat hore

Mas XP-cko? nepamatam sa teraz, kde presne najdes Group policy, ale skus to najst niekde v nastaveniach a zmen si tam prava na tu zlozku...alebo cez vlastnosti tej zlozky sa skus k tomu preklikat...

alebo skus: pre WinXP prof
Windows Explorer - Tools - Folder Options - View and uncheck Use Simple File Sharing
VAN3R
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 30.07.08 11:49Odpovedať s citátomNávrat hore

yaJohny napísal:
Mas XP-cko? nepamatam sa teraz, kde presne najdes Group policy, ale skus to najst niekde v nastaveniach a zmen si tam prava na tu zlozku...alebo cez vlastnosti tej zlozky sa skus k tomu preklikat...

alebo skus: pre WinXP prof
Windows Explorer - Tools - Folder Options - View and uncheck Use Simple File Sharing

ale ja nemam problem so zlozkou ale s D:nemozem instalovat niektore hry na disk D.....
yaJohny
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 28.07.2007

PríspevokZaslal: St 30.07.08 11:51Odpovedať s citátomNávrat hore

VAN3R napísal:
ale ja nemam problem so zlozkou ale s D:nemozem instalovat niektore hry na disk D.....

skus toto:
VAN3R
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 30.07.08 18:04Odpovedať s citátomNávrat hore

yaJohny napísal:
skus toto:

Niekto mi povedal ze musim napisat nejaky prikazovy riadok.....ale aky?nevies ten prislusni prikazovy riadok alebo nevie tu niekto nahodou?
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: St 30.07.08 21:29Odpovedať s citátomNávrat hore

VAN3R napísal:
Mam jeden problem.....Kto vie nech mi poradi....Ked si chcem instalovat niektore hry na D tak mi pri zacati instalovani vypise toto:ERROR 1317.AN ERROR ONCCURRED WHILE ATTEMPTING TO CREATE THE DIRECTORY D:........uz som skusal aj do D vytvorit zlozku a ani tak mi to nejde instalovat.......Niekto mi povedal ze mam ist do start----spustit----cmd----- a nieco tam mam napisat ale co?Kto vie nech mi poradi ako dam prec tu chybu.....

A neni to tvoje Dcko nahodou dvd/cd mechanika? ide ti na ten disk v pohode zapisovat, kopirovat nejake veci?

yaJohny napísal:

skus toto:

...este dodam ze nastav si pristupove prava pre dany disk D. Mozes tam mat zakazany pristup.

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
VAN3R
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Št 31.07.08 7:59Odpovedať s citátomNávrat hore

shiro napísal:
...este dodam ze nastav si pristupove prava pre dany disk D. Mozes tam mat zakazany pristup.

neni to ziadna mechanika to je HDD
GeeDeeI
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.05.2007

PríspevokZaslal: St 20.08.08 19:42Odpovedať s citátomNávrat hore

VAN3R napísal:
Mam jeden problem.....Kto vie nech mi poradi....Ked si chcem instalovat niektore hry na D tak mi pri zacati instalovani vypise.....

Skus kuknut sem na moj prispevok http://www.pcforum.sk/problem-s-f-e-a-r-vt27249.html

CPU Intel Core 2 Duo E8400 | MB ASUS Maximus Extrem | RAM 2x1GB DDR3 Kingstone 1333MHz| VGA Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4 | HDD SATA 2x WD Raptor 74GB 10000ot. Raid 0 | DVD Plextor PX-760A| MONITOR LCD ACER AL2216W 22" | ZVUK Creative X-Fi+Creative Inspire 7.1 T7900 | PSU Fortron FSP650-80GLN 650W | Thermaltake BigWater......
Zaslať odpoveď