IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @983
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

EuroISO systémy kvality

potrebuje Vaša firma ISO certifikát? Rýchlo, efektívne a bez starostí www.euroiso.sk

Slovenskí podnikatelia čoraz

viac utekajú do daňových rajov. Počas prvých troch mesiacov tohto roku openiazoch.zoznam.sk

Varius

Pripravíme Vás k certifikácii - pružne, odborne a bez starostí www.varius.sk

Tajomstvo hladkej pokožky

Vyber si strojček Braun Series, aby si mal stále hladkú pokožku! www.braun.com/sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

Inštalácia XP, Visty a 7 z USB klúča

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
th00ny
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 16.01.2007

PríspevokZaslal: Po 07.03.11 13:07Odpovedať s citátomNávrat hore

zdravim...mam problem....hodim XPcko podla prveho navodu na USB kluc , no ked pripojim USB na minibook a chcem instalovat windows, tak mi vyhodi hlasenie - "Odebrat disky ci jiná média, restartujte lib. klávesou." ....kde je chyba prosim?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
OmeGa
Moderátor
Moderátor

Založený: 13.01.2007
Vek: 22

PríspevokZaslal: Po 07.03.11 20:16Odpovedať s citátomNávrat hore

dixi napísal:
nevedel som spravit 3. bod, tak som pokracoval bez neho no nakoniec ked pri boote zvolim 1. moznost z tich 2 co tam su tak sa nestane nic. Asi to bude tym bodom lenze mne to nechce najst. Navod je v tomto bode slabo popisany no ani pocas diskusie co sa tu viedla sa mi to nepodarilo spravit

predpokladam ze z druheho [XP] navodu.
scorpi to popisal hned pod tym..
http://www.pcforum.sk/post-vp627717.html#627717
ak to nepojde, skus jednoducho pouzit postup ako pre instalaciu 7/vista, samozrejme na strojoch s tymto OS. v zasade sa ten navod lisi len tym ako dosiahnes bootovatelne usb. za pokus to imho stoji..

// pridané po 1 minúte od posledného príspevku

th00ny napísal:
zdravim...mam problem....hodim XPcko podla prveho navodu na USB kluc , no ked pripojim USB na minibook a chcem instalovat windows, tak mi vyhodi hlasenie - "Odebrat disky ci jiná média, restartujte lib. klávesou." ....kde je chyba prosim?

je to xp "ciste" bez uprav? nemusi to fungovat ak je do instalaciek zasahovane. tiez napis co je to za book..

PC: ASUS P5B deluxe, E8200 @ 3.6GHz @ 1.1675V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 500D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ
"You have not lived, until you found something worth dying for"

Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQJabberZobraziť autorove WWW stránky
Rayiner
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 29.12.2010

PríspevokZaslal: Ne 03.04.11 13:11Odpovedať s citátomNávrat hore

Ako náhle dostanem do rúk 4GB kľúč ide na netbook 7even.
Má to niekto odskúšané na ASUS EEE PC 1001PX?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQTwitter
Semp
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.09.2009
Vek: 15

PríspevokZaslal: Ne 03.04.11 13:16Odpovedať s citátomNávrat hore

aka verzia ?

ScorpionSX
Administrátor
Administrátor

Založený: 16.05.2005

PríspevokZaslal: Ne 10.04.11 11:01Odpovedať s citátomNávrat hore

Na EEE PC funguje W7 na 99% bez problémov, dokonca okrem ovládačov Asus ACPI (a obslužneého SW) netreba ani žiadne iné inštalovať.
Samozrejme je treba použiť 32bit verziu pokial je to len 32bit procesor, neviem ako sú na tom tie novšie Atomy teraz.

DELL INSPIRON™ 1520 Midnight Blue | DELL XPS™ M1330 Tuxedo Black | DELL OptiPlex™ 990 MT | APPLE iPhone 3GS 16GB White | HTC Sensation

"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkypeFacebookTwitter
Antonnn
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 13.04.2011

PríspevokZaslal: St 13.04.11 21:34Odpovedať s citátomNávrat hore

zdravim, vsetko mi ide v pohode bez akychkolvek problemov. Ale je chyba u mna alebo po takto nainstalovanom windowse je mozne ho spustit len s USB klucom na ktorom je ta instalacka??

Vdaka za odpoved
Semp
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.09.2009
Vek: 15

PríspevokZaslal: So 30.04.11 20:29Odpovedať s citátomNávrat hore

vlastne, ked mam spravene LiveUSB. Tak staci z neho zmazat subory a nakopirovat obsah obrazu disku windowsu na kluc ?

matts87
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 13.06.2011

PríspevokZaslal: Ut 14.06.11 19:54Odpovedať s citátomNávrat hore

na tento problem vrelo odporucam programik WinToFlash http://technet.idnes.cz/navod-jak-na-instalaci-windows-z-flash-disku-ci-prenosneho-hdd-pul-/software.aspx?c=A090916_082415_software_dvr
TheComputerMan
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 04.06.2011

PríspevokZaslal: Ut 21.06.11 13:22Odpovedať s citátomNávrat hore

neni lepsie nahodou pouzit program Windows 7 USB/DVD Tools?
rambik7
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.06.2011

PríspevokZaslal: Po 27.06.11 21:28Odpovedať s citátomNávrat hore

mám mininotebook Acer aspire one Atom 1,60 s XP toto píšem z kompu s Win7 a chcem na nový 1TB disk dať Windows 7 ktorý je externý Western Digital cez USB a tak som pozrel návod tu nikde som si nemohol nájsť disk a teraz som to robil podľa http://pc.zoznam.sk/node/1918/talk tohto návodu vynechal si tu scorpion zopár veci!!! tak som to opravil a teraz mi už z toho druhého návodu nejde iba nakopírovať súbory na disk pretože je tam iba 99,9MB voľno a nemôžem dokončiť ani toto
"Následne zadáme príkaz "Y:/boot/bootsect /nt60 Y:" kde Y: je písmeno vašej flashky/externého pevného disku atď. Toto nám nainštaluje bootrecord, čo nám umožní bootovanie a inštaláciu. Hor sa do inštalovania ." a ešte sa mi tam objavil dáky disk lokálny Q:/ ktorý sa nedá otvoriť
hornak
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 31.01.2010
Vek: 46

PríspevokZaslal: Po 27.06.11 22:08Odpovedať s citátomNávrat hore

Nie nahodou PQSERVICE skryty oddiel?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mail
rambik7
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.06.2011

PríspevokZaslal: Ut 28.06.11 12:54Odpovedať s citátomNávrat hore

nijeee to bol lokálny disk ako moje HDD lenže prístup odmietnutý a bol (Q:/)
Gaaspi
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 05.02.2008

PríspevokZaslal: Po 18.07.11 16:00Odpovedať s citátomNávrat hore

Krucifix napísal:
Inak zaujímavé tieto návody. Osobne som mnohokrát inštaloval Windows 7/XP len prekopirovaným obsahom inštalačného média na bežne doma používaný FAT32 usb klúč a vždy to fungovalo.
Na toto som myslel aj ja. Ja mám tak nastavenú dosku že pri štarte bootuje doradu že hardisk, CD, USB... Stačí že mám pri štarte strčený USB kľúč a zasekne sa štart lebo si myslí že to chcem bootovať avšak na usb kľúči niesu štartovacie súbory. No a tak náhodou som prišiel na to tak že mám zazálohované všetky CD v Image súbore ISO. No a WinRAR vie rozbaliť aj ISO súbor a tak ma napadlo že to skúsim nainštalovať z toho rozbaleného priečinku a Office sa nainštaloval normálne ako keby to bolo z CD. Tak ma to isté napadlo že stačí vlastne obsah CD mať na UBS kľúči a je to vybavené. Poskúšam všetky možnosti a potom sa vás budem pýtať keby dačo nešlo.

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.11.2010

PríspevokZaslal: Po 18.07.11 23:49Odpovedať s citátomNávrat hore

do frasa robil som to s externým hdd na usb 500gb a všetko som šiel podľa návodu windows 7 a sformátovať mi to nejde vraj je to veľmi veľké a teraz keď mám zapojený hdd tak proste v tento počítač sa naň nedostanem ani nič ako ho mám sformátovať aby šiel ? ? ?
killer
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 08.08.2009

PríspevokZaslal: Ut 19.07.11 0:01Odpovedať s citátomNávrat hore

formatujes na FAT32? skus NTFS

Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuJabberZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď