IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @110
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Bonus 50 € za prenos

čísla do O2 na ktorýkoľvek program s platbou na faktúru. V e-shope. www.o2.sk

Lacné ubytovanie pri Balatone

Ubytuj sa teraz až s 50% zľavou Akciové zľavy na viac ako 1000 ubytovaní szallasguru.sk

Zbavte sa celulitídy

Vyskúšajte novinky s Q10 od NIVEA Viditeľné výsledky už za 2 týždne. www.NIVEA.sk

Všetko za 9,90€

obľúbené Topshop produkty za skvelú cenu len 9,90€! Kliknite a nakupujte. Topshop www.topshop.sk

Instalacia Windowsu z HDD

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
JacobSvK
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 17.03.2011

PríspevokZaslal: Pi 06.01.12 19:35Odpovedať s citátomNávrat hore

Cus Planujem preinstalovať predinstalovany Win7 Home Premium. Mam jeden HDD rozdeleny na 2 casti,"C" a "D".Na C-cku je samozrejme Win a na D-cku je priecinok HDD Recovery. Vo Windowse som si urobil zalohu na Dcko a planujem si zvlast zalohovat pozicie z hier tiez na Dcko.
Chcem sa vas spýtať že keď preinštalujem Win nemôže sa stať že prídem aj o tú zálohu na Dcku,kedze je to jeden HDD ? A ako by som mal spustit instalaciu toho Winu ? Robil som instalaciu Xpcka cez CD ale s tymto robim prvy krat a nechcem riskovať to že prídem o nejake dáta,tak sa radšej spýtam vás či je všetko OK

Ď.

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 05.04.2011
Vek: 19

PríspevokZaslal: Pi 06.01.12 23:37Odpovedať s citátomNávrat hore

Ak nezaklikneš zle partíciu tak by sa ti nemalo stratiť nič

Normálne ako XPčko sa to robí + je to viacej grafickejšie, krajšie, jednoduchšie ľahšie je už podľa mňa inštalovať len linux
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkypeFacebookZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď