| Autor | Správa |
tralfamadorčan
 Užívateľ
 Založený: 06.01.2010 Príspevky: 12 Bydlisko: /dev/null
 | Zaslal: St 24.02.10 20:42 |   |
myslel som to tak, že ubuntu, resp. wubi ukazuje windows ako aplikáciu v add/remove programs. samozrejme, že to nie je klasický "program", len pôsobí tým dojmom. určite som nemal na mysli, že si to otvoríš v prostredí winu a budeš pracovať ihneď s ubuntu  |
_________________ “All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can’t get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer.”
– IBM Manual, 1975 | |
    |
 |
programmer
 Užívateľ
 Založený: 02.08.2009 Príspevky: 246 Bydlisko: Liptovský Hrádok
 | Zaslal: St 24.02.10 21:52 |   |
Hej, hej, už som zistil. Vypíše mi pri štarte Windowsu ponuku na systém a keď zvolím Xubuntu (distribúcia Qimo) tak mi vypíše riadok končiaci dvojbodkou s označením oddielu, ktorý by som mal vyskúšať zvoliť. Za ten riadok sa nedá nič dopísať a neviem, kde ten oddieľ alebo čo zmeniť. Skúšal som menu.lst, keď som pustil Windows, ale ten súbor mi príde strašne neprehľadný, aspoň keď ho otvorím v notepade, a nič na štýl "/dev/sda" alebo niečo podobné, čo by sa podobalo na meno oddieľu som tam nenašiel. Idem ešte skúsiť poexperimentovať. Ozaj, na samostatnej partícii mám hodený Debian so zavádzačom GRUB, tak či to nebude ovplyvnené tým. |
_________________ Ak sa niekto rád snowboarduje, povie sa mu, že je snowboardista. Ak niekto miluje autá, povie sa mu, že je motorista. Ak niekto miluje hranie na hudobný nástroj, povie sa mu, že je hudobník, alebo virtuóz. Ak niekoho zaujíma programovanie a IT, povie sa mu, že je závislák. | |
   |
 |
programmer
 Užívateľ
 Založený: 02.08.2009 Príspevky: 246 Bydlisko: Liptovský Hrádok
 | Zaslal: St 24.02.10 21:58 |   |
CLEMENZA čo sa týka tvojho routru, ak máš na notebooku správne nainštalovaný ovládač a bez problémov ťa pripojilo k routru, tak potom máš asi nesprávne nakonfigurovaný router, alebo nemáš poriadne aktivovanú alebo nastavenú službu od tvojho providera. Možno by som sa obrátil o pomoc aj k nemu. |
_________________ Ak sa niekto rád snowboarduje, povie sa mu, že je snowboardista. Ak niekto miluje autá, povie sa mu, že je motorista. Ak niekto miluje hranie na hudobný nástroj, povie sa mu, že je hudobník, alebo virtuóz. Ak niekoho zaujíma programovanie a IT, povie sa mu, že je závislák. | |
   |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|