IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @109
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Všetko za 9,90€

obľúbené Topshop produkty za skvelú cenu len 9,90€! Kliknite a nakupujte. Topshop www.topshop.sk

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

Pre ľahší život

Pozrite sa, ako sa dostať do zdravšej a ľahšej telesnej hmotnosti. www.janinblog.com

Svetové auto roka je zo

Slovenska! Svetovým autom roka, ktoré sme spoznali počas newyorského autoviny.zoznam.sk

Našiel som spôsob bieliť zuby

Podarilo sa mi vybieliť si zuby bez drahých procedúr u zubára. www.zuzaninblog.com

instalacia Win XP sa zasekne a nepokracuje

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
more
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.07.2008

PríspevokZaslal: Št 17.07.08 11:54Odpovedať s citátomNávrat hore

Instalujem XPcko, neslo mi sformatovat disk, ale to je jedno, skusil som dat, ze opravit povodnu verziu windowsu, tak pohoda, vsetko frcalo, zacalo ze "installing windows" a ze priblizne 39 minut do ukoncenia instalacie, a vzdy to zamrzne na 33 minut do konca a nehybe sa to, iba tie blbe svetielka tam behaju akoby to stale pracovalo a menia sa tam tie texty o tom ako je Win XP najlepsi na svete a pod, ale z tej 33. minuty sa to nechce pohnut ani za celu noc, ani ked to dam stale od znovu. Tak som v prdeli .....
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
zmija31
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 07.04.2006

PríspevokZaslal: Št 17.07.08 13:00Odpovedať s citátomNávrat hore

skus ine cedlo od win mozno je je poskriabane alebo chybne, a naformatval sa ti disk pred instalaciu noveho winu... resp. particia na ktoru si instalvoal win

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Št 17.07.08 13:13Odpovedať s citátomNávrat hore

a skusal som aj druhe CD, ale zasekne to tiez na tom istom mieste. A particiu som neformatoval, iba som dal opravit existujuci windows.
petos
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 14.02.2008

PríspevokZaslal: Št 17.07.08 13:17Odpovedať s citátomNávrat hore

tak daj naformatovat

// teraz som zbadal ze ti nejde sformatovat hdd ako pises, tak potom skus nejaky live cd ubuntu

CPU:AMD Phenom II X4 960T MB: GA-MA78GM S2H VGA: ASUS EAH4850 512MB DDR3 & AC L2 PRO RAM: 3x 1GB Kingstone 800Mhz PSU: CX400W HDD: SEAGATE Barracuda 7200.10 160GB + Seagate 320GB Monitor :19"LCD ASUS VB191T OS: Win 7 Ultimate 64 bit
more
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Št 17.07.08 13:21Odpovedať s citátomNávrat hore

Noo, uz to asi len tak urobim, su na to programy Partition magic a logic a podobne, len ako sa tak poznam, tak to sformatujem a potom uz ten comp v zivote nerozbeham
Roberbo
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 10.07.2007

PríspevokZaslal: Pi 18.07.08 3:24Odpovedať s citátomNávrat hore

more napísal:
Instalujem XPcko, neslo mi sformatovat disk, ale to je jedno, skusil som dat, ze opravit povodnu verziu windowsu, tak pohoda, vsetko frcalo, zacalo ze "installing windows" a ze priblizne 39 minut do ukoncenia instalacie, a vzdy to zamrzne na 33 minut do konca a nehybe sa to, iba tie blbe svetielka tam behaju akoby to stale pracovalo a menia sa tam tie texty o tom ako je Win XP najlepsi na svete a pod, ale z tej 33. minuty sa to nechce pohnut ani za celu noc, ani ked to dam stale od znovu. Tak som v prdeli .....

Popis:
Neslo mi to sformatovat .. nie je jedno...

Ak Ti neslo sformatovat, nieco robis zle, alebo stiahni UBCD40 a skontroluj HDD..

Alebo robis reinstal povodne nainstalovaneho systemu a potom tiez nemusis korektne dokoncit instalaciu..

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 07.03.2007

PríspevokZaslal: Ne 20.07.08 22:44Odpovedať s citátomNávrat hore

takychto ludi mam velmi rad pustaju sa do toho ako keby to bolo nic, ano je to nic ale najprv musite pochopit o com je ta instalacia, co vyzaduje odo mna a podobne, ak naozaj nic neviete, tak si pozrite na internet navody je tam kopa instalacii Windows XP.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď