| Autor | Správa |
more
 Užívateľ
 Založený: 10.07.2008 Príspevky: 6
 | Zaslal: Št 17.07.08 11:54 |   |
Instalujem XPcko, neslo mi sformatovat disk, ale to je jedno, skusil som dat, ze opravit povodnu verziu windowsu, tak pohoda, vsetko frcalo, zacalo ze "installing windows" a ze priblizne 39 minut do ukoncenia instalacie, a vzdy to zamrzne na 33 minut do konca a nehybe sa to, iba tie blbe svetielka tam behaju akoby to stale pracovalo a menia sa tam tie texty o tom ako je Win XP najlepsi na svete a pod, ale z tej 33. minuty sa to nechce pohnut ani za celu noc, ani ked to dam stale od znovu. Tak som v prdeli ..... |
| |
  |
 |
zmija31
 Užívateľ
 Založený: 07.04.2006 Príspevky: 3073 Bydlisko: Nitra
 | Zaslal: Št 17.07.08 13:00 |   |
skus ine cedlo od win mozno je je poskriabane alebo chybne, a naformatval sa ti disk pred instalaciu noveho winu... resp. particia na ktoru si instalvoal win |
_________________ nemam rad ludi ktori hladaju dovody preco by to neslo .. ale krasni su ludia ktori hladaju dovody akoby to slo .... | |
    |
 |
more
 Užívateľ
 | Zaslal: Št 17.07.08 13:13 |   |
a skusal som aj druhe CD, ale zasekne to tiez na tom istom mieste. A particiu som neformatoval, iba som dal opravit existujuci windows. |
| |
  |
 |
petos
 Užívateľ
 Založený: 14.02.2008 Príspevky: 1272
 | Zaslal: Št 17.07.08 13:17 |   |
tak daj naformatovat
// teraz som zbadal ze ti nejde sformatovat hdd ako pises, tak potom skus nejaky live cd ubuntu |
_________________ CPU:AMD Phenom II X4 960T MB: GA-MA78GM S2H VGA: ASUS EAH4850 512MB DDR3 & AC L2 PRO RAM: 3x 1GB Kingstone 800Mhz PSU: CX400W HDD: SEAGATE Barracuda 7200.10 160GB + Seagate 320GB Monitor :19"LCD ASUS VB191T OS: Win 7 Ultimate 64 bit | |
  |
 |
more
 Užívateľ
 | Zaslal: Št 17.07.08 13:21 |   |
Noo, uz to asi len tak urobim, su na to programy Partition magic a logic a podobne, len ako sa tak poznam, tak to sformatujem a potom uz ten comp v zivote nerozbeham  |
| |
  |
 |
Roberbo
 Skúsený užívateľ
 Založený: 10.07.2007 Príspevky: 1060 Bydlisko: Bratislava
 |
| more napísal: | | Instalujem XPcko, neslo mi sformatovat disk, ale to je jedno, skusil som dat, ze opravit povodnu verziu windowsu, tak pohoda, vsetko frcalo, zacalo ze "installing windows" a ze priblizne 39 minut do ukoncenia instalacie, a vzdy to zamrzne na 33 minut do konca a nehybe sa to, iba tie blbe svetielka tam behaju akoby to stale pracovalo a menia sa tam tie texty o tom ako je Win XP najlepsi na svete a pod, ale z tej 33. minuty sa to nechce pohnut ani za celu noc, ani ked to dam stale od znovu. Tak som v prdeli ..... |
Popis:
Neslo mi to sformatovat .. nie je jedno...
Ak Ti neslo sformatovat, nieco robis zle, alebo stiahni UBCD40 a skontroluj HDD..
Alebo robis reinstal povodne nainstalovaneho systemu a potom tiez nemusis korektne dokoncit instalaciu.. |
_________________ Nebo je modre, voda je mokra... | |
  |
 |
Axwell
 Užívateľ
 Založený: 07.03.2007 Príspevky: 774
 | Zaslal: Ne 20.07.08 22:44 |   |
takychto ludi mam velmi rad pustaju sa do toho ako keby to bolo nic, ano je to nic ale najprv musite pochopit o com je ta instalacia, co vyzaduje odo mna a podobne, ak naozaj nic neviete, tak si pozrite na internet navody je tam kopa instalacii Windows XP. |
| |
     |
 |
|