IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @104
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Hľadáte CRM softvér?

SunSoft.CRM • množstvo funkcií • možnosť individuálnych úprav • výhodná cena crm.sunsoft.sk

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Čerstvý a voňavý domov?

Testovali sme Ambi Pur. Pozrite sa na prekvapivé výsledky experimentu! youtube.com/AmbiPur_SK

Získajte bonus 50 €

Prejdite na ktorýkoľvek program s platbou na faktúru. Len cez e-shop. www.o2.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

instalacia fedory 7

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
milan11
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 22.08.2007

PríspevokZaslal: So 06.10.07 18:11Odpovedať s citátomNávrat hore

prosim vas viem mi niekto poradit s instalaciou fedory 7? uz mam v notebooku win vista a mala by tam aj ostat po instalacii fedory. problem je v tom ze neviem v ktorom oddiele je vista nainstalovana a teda si nie som isty ktory oddiel vymazat, aby som mohol vytvorit oddiely pre linux. prikaz df -h mi sice vyhodi tabulku ale nie taku ako pisu v manualoch - nie su tam ziadne tie "sda1, sda2, ....". v grafickom rezime to tam normalne je - sda 1 az 3. ale ani tam nie je vidno, ktory je uz zaplneny (vistou) a ktory je prazdny.

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.07.2006

PríspevokZaslal: So 06.10.07 20:52Odpovedať s citátomNávrat hore

skusil by som programy ako fdisk a cfdisk , ....
ziaden ti nenapise "tu je vista" ale tam kde mas filesystem NTFS bude pravdepodobne vista

pravdepodobne budes musiet zadat
kód:
fdisk /dev/hda
(/dev/hdb, ... podla toho o aky disk ide ) a cez "p" (print) ti vypise tvoje particie,
potom len program ukoncis "q" , ak budes nieco viac potreboval , vse je v helpe programu

Zaslať odpoveď