| Autor | Správa |
black1101
 Užívateľ
 Založený: 31.05.2010 Príspevky: 26
 | Zaslal: Ne 13.11.11 18:14 |   |
Zdravím prosím vás viete mi poradiť prečo nefunguje include / include_once ? Mám totižto spravené rôzne preklady a to v /translations/sk/global.php /translations/eng/global.php atď atď... mám súbor core.php v ROOT zkadiaľ volám na súbory s prekladmi - v tých súboroch sú uložené iba premenné s prekladmi, ten súbor core.php includujem v celom webe, v ňom sú uložené aj funkcie atď. Viete mi niekto poradiť? Díki moc a dúfam že som to popísal dosť jasno. |
| |
  |
 |
walther
 Užívateľ
 Založený: 24.01.2008 Príspevky: 10194 Bydlisko: Bratislava Vek: 24
 | Zaslal: Ne 13.11.11 18:16 |   |
Nenapísal si to dosť jasno. Include/include_once fungujú bez problémov. Chybu máš niekde ty. Z takéhoto popisu bez hocijakej ukážky si netrúfnem tipovať, čo sa ti podarilo. |
| |
  |
 |
black1101
 Užívateľ
 | Zaslal: Ne 13.11.11 18:21 |   |
ospravedlňujem sa skúsim ešte raz.... máš ROOT webu tam máš core.php - prihlasovanie funkcie atď atď. v ROOTE máš zložku translations a v nej zložky eng, sk a podobne. V týchto zložkách rôzne preklady pre rôzne súbory ktoré includujem. Okrem toho tam je súbor global.php ktorý potrebujem includovať do core.php nakoľko core.php requirem v každom súbore mojej stránky. V tom súbore Global.php sú uložené premenné. Neviem to bližšie popísať ale ide o to že to neincluduje.... |
| |
  |
 |
walther
 Užívateľ
 Založený: 24.01.2008 Príspevky: 10194 Bydlisko: Bratislava Vek: 24
 | Zaslal: Ne 13.11.11 18:31 |   |
To, ako to máš rozumiem, ale dôležitá je konkrétne implementácia návrhu. Hádže ti to nejakú chybu? Include ti hodí len warning, čiže by som to vyskúšal zameniť za require a pozrel, čo sa vlastne deje. Môžeš mať napr zle zapísanú cestu. |
| |
  |
 |
black1101
 Užívateľ
 | Zaslal: Ne 13.11.11 18:38 |   |
nie skratka žiadny error nič. proste to nefunguje napr keď chcem v core.php zobraziť premennú z toho global.php tak to nezobrazí, pričom žiadnu chybu nevyhodí nič - cesta je zadaná dobre a taktiež som si všimol že keď to naincludujem v tom POST napríklad čo mám spravený v core.php - myslím prihlasovanie a tam chcem vyhodiť chybu z global.php tak to vyhodí tu chybu !!!ale len pokiaľ je to includované v tom POST!!! keď to dám na vrch súboru core.php tak to už nefunguje... |
| |
  |
 |
camo
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 05.09.2009 Príspevky: 1176 Bydlisko: Lehota pod Vtáčnikom
 |
A máš vôbec povolené zobrazovanie chýb, resp. nemáš tam pri tom include zavináč? |
| |
    |
 |
black1101
 Užívateľ
 | Zaslal: Po 14.11.11 11:05 |   |
Zadefinoval som tú premennú ako global a funguje to. |
| |
  |
 |
|