IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @097
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Neobmedzený Magio Internet

Bez poplatku za zriadenie a modem plus prvých 100 dní máte úplne zadarmo ! Telekom.sk

Tlakové postrekovače

Kvalitné ručné postrekovače pre záhradu. Ľahké plnenie a ovládanie. www.gardena.sk

Našiel som spôsob bieliť zuby

Podarilo sa mi vybieliť si zuby bez drahých procedúr u zubára. www.zuzaninblog.com

Hotel Marlene 3*, 99 €/2 os.

2 noci v Oščadnici, využiteľné do 2.9. 99 eur/2 noci/2 osoby- polpenzia, welnes www.setriza3.sk

LEGO duplo

Zábava pre vaše deti, odpočinok pre vás! www.duplo.lego.com

IMAGE disky

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
falcon5583
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.12.2010

PríspevokZaslal: Pi 24.12.10 2:39Odpovedať s citátomNávrat hore

Prosim vas nevie mi neikto poradit?mam WIN 7 ale mam problem mam origos hry na DVD ale chcel som spravit z nich images disky je to pohodlnejsie ale nechapem preco mi pri pripojeni image suboru nechce Deamon otvorit image subor a pyta stale aby som vlozil origos DVD???Nieco som pocul ze to maju Win 7 niekde nastavene aby necitalo s image suborov ci co ja sa tomu moc nerozumiem.Sranda je ze niektore obrazy mi otvori a niektore nie.Poradi mi niekto kde moze byt problem vdaka.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
TOMxEU
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.10.2006
Vek: 29

PríspevokZaslal: Pi 24.12.10 10:06Odpovedať s citátomNávrat hore

Vetsinu hier bez orig DVD nepustis, na to su urcene NoCD "cracky", ale podla vyrobcov to nie je legalne. Obcas nefunguju 100% (napr GRID), ale je to jedina moznost.
Pokial mas moznost, tak mozes vyuzit steam ucet, pouzijes len kluc z DVD a mozes odtial stiahnut hru a mala by ist bez aj DVD, napr Mafia 2. Vyrobci nam to neulahcuju.

Zaslať odpoveď