|
 | | |
| Autor | Správa |
falcon5583
 Užívateľ
 Založený: 24.12.2010 Príspevky: 13
 |
Prosim vas nevie mi neikto poradit?mam WIN 7 ale mam problem mam origos hry na DVD ale chcel som spravit z nich images disky je to pohodlnejsie ale nechapem preco mi pri pripojeni image suboru nechce Deamon otvorit image subor a pyta stale aby som vlozil origos DVD???Nieco som pocul ze to maju Win 7 niekde nastavene aby necitalo s image suborov ci co ja sa tomu moc nerozumiem.Sranda je ze niektore obrazy mi otvori a niektore nie.Poradi mi niekto kde moze byt problem vdaka. |
| |
  |
 |
TOMxEU
 Užívateľ
 Založený: 10.10.2006 Príspevky: 2582 Bydlisko: Trnava Vek: 29
 | Zaslal: Pi 24.12.10 10:06 |   |
Vetsinu hier bez orig DVD nepustis, na to su urcene NoCD "cracky", ale podla vyrobcov to nie je legalne. Obcas nefunguju 100% (napr GRID), ale je to jedina moznost.
Pokial mas moznost, tak mozes vyuzit steam ucet, pouzijes len kluc z DVD a mozes odtial stiahnut hru a mala by ist bez aj DVD, napr Mafia 2. Vyrobci nam to neulahcuju. |
_________________ [ Acer E642 | CCleaner | Chrome | KC SUMo | Windows 8 ] ( DEP / NortonDNSB / SEHOP / UAC / WiFiRouter ) | |
   |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |