IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @096
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Vidíme vašu bohatšiu budúcnosť

v najpredávanejšom realitnom fonde a do 30.6. bez vstupného poplatku! www.penzijna.sk

Tablety, klávesnice a iné

Asi najlacnejšie.Záruka i servis. Hľadáme odberateľov, dodavateľov, MLM www.akciacena.sk

Zaujímavé hračky a hry

Výber zo širokej ponuky hračiek a hier pre deti IKEA. www.ikea.sk

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

Ako na skvelý análny sex?

Patríte medzi ľudí, ktorí by radi vyskúšali análny sex? Láka vás, no feminity.zoznam.sk

IL-2 Sturmovik (vsetky verzie)

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
dixi
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.09.2008

PríspevokZaslal: So 24.04.10 19:33Odpovedať s citátomNávrat hore

Nazdar letci, tak IL-2 FB som zacal hrat v sobotu no a zas ma to chytilo, za nemcurov s BF 109 F2 to proste ide jak pomasle, radost hrat, troska ma hnevaju tie Ruske Mig-y lebo do nich idem vystirelat dusu, a nic, este to aj dymi ako lokomotiva ale aj tak to dokaze lietat, ti Rusi to su teda exoti. Neviete nejaku stranku kde su pekne popisane rozdiely vsetkich verzii IL-2 ? Ja mam IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles Gold Pack CZ a rozmyslam ze si kupim 1946 lebo v FB je podla mna strasne malo lietadiel.

Edit//: No tak sa mi podarilo zohnat na skusku 1946-ku aby som vedel predom co si kupim ak vobec, lenze stala sa mi taka vec ze v menu kde sa nastavuje/centruje joystick som si vsimol ze vlavo a nahor sa da nastavit dalej ten kurzor ako do prava a nadol, myslel som si ze to je jedno lebo FB mi slo dobre tak som cvicne zapol hru po sieti a ked so vyletel tak mi zacalo lietadlo tocit dolava + hore pritom som s nim nerobil nic, tak som zospodu joysticku troska upravil centrovanie, do stran sa to podarilo takze leli rovno lenze ked som vycenroval to zdvihanie tak zrazu mi lietadlo strasne silno ide smerom nadol a naopak extremne pomaly smerom nahor (ma to byt presne naopak) tak teraz nwm ci to chyba tej hry alebo joysticku. Ked sa pozriem do menu tak 1x som mal uplne kriivu centraciu a na 2x to stranovo sedi len vyskovo nie. Neviete niekto co s tym ???
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
tomy1992
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 21.02.2009

PríspevokZaslal: Ne 10.10.10 13:37Odpovedať s citátomNávrat hore

cawte, potreboval by som poradit pri hrani IL2 cez hamachi sa v tej hre nastvovali neake IPcky a PORTy ale uz neviem ake, nevie mi poradit ako to ma by nastavene? diki
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Apofish21
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.03.2011

PríspevokZaslal: Ut 08.03.11 22:05Odpovedať s citátomNávrat hore

Neviete náhodov niekto ako sa vytvárajú mapy?...akože v klasickej IL2, ked si dáte komlpetne vytvorit misiu, a tam neviem ako určit ciel pre teba, aby si po jeho zničení vyhral misiu....
Kozel
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 28.08.2010

PríspevokZaslal: So 12.03.11 19:09Odpovedať s citátomNávrat hore

Perfektná hra, ale po čase ma bavilo len pristávať a vzlietavať s bombardérmi

LOL-pcCPU:AMD Phenom 2 955BECooler:CM Hyper 212+GPU:Gigabyte R697OC2PSU:Corsair TX 650WMB:Gigabyte 880GA-UD3HRAM:Kingston 2+2 GB DDR3 1333 MHzHDD:WD Caviar 500 GBCASE:NZXT Gamma Pure BlackLCD:Samsung p2450h 24" 1080pKEYBOARD:Genius Slimstar 330MOUSE:Mrkvosoft Comfort Mouse 6000HEADSET:CREATIVE Sigma OS:W7 HP 64-bit En
dixi
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 12.03.11 19:38Odpovedať s citátomNávrat hore

skus ten rusky z roku 1933 a na jednom motore vzlietnut poradim rozbehni sa dole kopcom

My PC: MB: Asus P5Q WS, CPU: Intel Core 2 Duo E8400 4Ghz, Cooler: SilentiumPC Spartan 932HE, RAM: 4x1GB 890Mhz Apacer Gold, GPU: XFX 5850 BlackEdition, SSD: Corsair Force Series 3 120GB, HDD: Seagate 7200.11 250GB, PSU: Seasonic S12II 520W, Case: NZXT Alpha & 2x Enermax T.B Silence UCTB12 & NZXT Blue 120mm fan, LCD: LG M2262DP - 22" FullHD DVB-T HD, OS: Windows 7 Pro 64bit, Sp: Logitech X-230, Mo: A4tech XL-750BF, Pad: SteelSeries QcK Mini, Key: Logitech Media Keyboard 600, Joy: Genius F-23.
My Portable: NTB: Acer Aspire One ZG5

V prípade, že na tvoju Súkromnú Správu (SS) nereagujem, založ si tému v príslušnej sekcii na fóre.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
html
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.01.2011

PríspevokZaslal: Ut 07.06.11 19:43Odpovedať s citátomNávrat hore

ja hram il- ko s joyom a je to zazitok. Ja mam forgoten battles a odporucam to, cele som to presiel, je o najlepsia simulatorova hra z 2. svetovej
dixi
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 07.06.11 21:04Odpovedať s citátomNávrat hore

cele komplet ? Tie misie tam su nekonecne ja som robil myslim iba stihaca za nemecko sever ale nespravil som cele a to som to hral dost casto.

FB su nic moc, mal som Gold verziu no je tam malo lietadiel a ako z nazvu vypliva su to Zabudnute bitky . IL-2 1946 je uz ina liga tam je lietadiel strasne vela a vela krat som si daval len cisto lety sam cez krajinu aby som si ich osahal a hrozne to bavilo. Joystick je nutnostou ale sused hraval bez a slo mu to dobre.

Najvacsi nervak bola lietadlova lod, vzdy som nieco pokaslal a pristal ako kamikaze ale sranda, no a Pear Harbor to bol cisty masaker tam sme boli 2 a proti asi 100 lietadiel, ja som ich bil co to dalo aj cez 30 ich padlo ked sa mi darilo no stacilo ze ma par krat dohitovali a koniec motor bol shit a ked stratil vykon tak len skocit s padakom ani pristat sa nedalo no ale mazec nie ako BF 109-ka s ktorou som vzdy z Ruska dosiel jak keby z nej sito spravili motor dymil kazdu minutu stracal tah ale dosiel som s tym domov 8x z 10x takze stroj to bol paradny.

My PC: MB: Asus P5Q WS, CPU: Intel Core 2 Duo E8400 4Ghz, Cooler: SilentiumPC Spartan 932HE, RAM: 4x1GB 890Mhz Apacer Gold, GPU: XFX 5850 BlackEdition, SSD: Corsair Force Series 3 120GB, HDD: Seagate 7200.11 250GB, PSU: Seasonic S12II 520W, Case: NZXT Alpha & 2x Enermax T.B Silence UCTB12 & NZXT Blue 120mm fan, LCD: LG M2262DP - 22" FullHD DVB-T HD, OS: Windows 7 Pro 64bit, Sp: Logitech X-230, Mo: A4tech XL-750BF, Pad: SteelSeries QcK Mini, Key: Logitech Media Keyboard 600, Joy: Genius F-23.
My Portable: NTB: Acer Aspire One ZG5

V prípade, že na tvoju Súkromnú Správu (SS) nereagujem, založ si tému v príslušnej sekcii na fóre.
matey2222
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 13.07.2011

PríspevokZaslal: So 07.01.12 22:23Odpovedať s citátomNávrat hore

Je to super hra, ale mam s nou nasledujuci problem:

Mam IL 2 1946 a nefunguje mi na nom joystick Logitech Attack 3 a pritom v programe na nastavovanie profilov pre tento joy sa mi normalne da nastavit profil pre IL 2 dokonca je tam tlacitko ze hrat IL 2, ale ked si v hre dam nastavenia HW -> vstupne zariadenie tak mi ho nenajde . Som z toho smutny lebo joy som chcel kvoli tejto hre.
Zaslať odpoveď