IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @096
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Zbavte sa celulitídy

Vyskúšajte novinky s Q10 od NIVEA Viditeľné výsledky už za 2 týždne. www.NIVEA.sk

Všetko za 9,90€

obľúbené Topshop produkty za skvelú cenu len 9,90€! Kliknite a nakupujte. Topshop www.topshop.sk

Zhoď nadbytočné kilogramy

Rýchlo. Jednoducho. Trvalo. Za pomoci naturálnych produktov ! www.janinblog.com

Ikony vo viste

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Vialli
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.08.2008

PríspevokZaslal: Ut 12.08.08 14:52Odpovedať s citátomNávrat hore

Caute. Mam legalnu Vistu home premium. Neviem preco, ale z nicoho nic sa mi v dvoch priecinkoch prestali zobrazovat nazvy suborov. Proste mam len ikony (viz http://www.upnito.sk/imggal.php?viewImage=d69a26173b0f0302ec375915547a0589). Uz som skusil asi vsetko a nedari sa mi to vratit spat, kedze ani neviem ako sa to stalo. Staci vsak, ze premenujem ten priecinok a vsetky subory v nom uz maju normalne zobrazene nazvy. Ked ho premenujem spat, nazvy opat zmiznu. Cize nastavenia konkretnych dvoch priecinkov sa vztahuju na ich nazvy. Ale preco ? A ako to vratit ? V nastaveniach zobrazenia priecinku som skusil vsetko a nic nepomaha. Uz si neviem rady.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
OmeGa
Moderátor
Moderátor

Založený: 13.01.2007
Vek: 22

PríspevokZaslal: Ut 12.08.08 17:55Odpovedať s citátomNávrat hore

hociktory priecinok>nastroje>moznosti priecinka>zobrazenie>obnovit povodne priecinky. malo by to pomoct.
pripadne skus potom este restartovat pc.

PC: ASUS P5B deluxe, E8200 @ 3.6GHz @ 1.1675V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 500D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ
"You have not lived, until you found something worth dying for"

Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQJabberZobraziť autorove WWW stránky
Vialli
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.08.2008

PríspevokZaslal: Ut 12.08.08 21:21Odpovedať s citátomNávrat hore

Obnovit priecinky nepomohlo, to bola jedna z prvych veci, ktore som skusal. Zaujimave vsak je, ze ked zmenim nazov priecinka, zmeni sa sposob zobrazenia ikon v nom. Ako je mozne, ze ma nazov priecinka vplyv na to, ako sa v nom zobrazuju ikony? Som z toho jelen...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď