IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @089
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

TREND konferencia - Marketing

dá sa rásť, aj keď spotreba a rozpočty klesajú? Dozviete sa *12. júna 2012* www.etrend.sk

Uzavrite zmluvu s nami.

Poistite nehnuteľnosť s UNIQA a máte asistenčné služby ako bonus! www.uniqa.sk

ICQ help!!!!

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
gorky22
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 17.04.2007

PríspevokZaslal: St 31.10.07 1:36Odpovedať s citátomNávrat hore

Prosím kto by mi pomohol, nemôžem sa asi uz mesiac prihlasiť na icq.Dovtedy som nemal ziadni problem s prihlasenim, ale v jeden den som dostal nejaký odkaz na nejakých icq animacia, alebo nieco podobne od jednej kamaratky na pokeci, tak som na to klikol a stiahlo mi to nieco po com sa mi restartoval PC, myslim ze na druhy alebo treti den mi uz neslo vôbec prihlasit a ked som sa jej potom pytal ze co mi to poslala povedala ze nic. Stále mi nefunguje heslo, skušal som aj poslat si nove heslo len pri overovani mi vypisuje stale ze som dal zlu e-mailovú adresu, ale inu ani nemam, takze som tam inu dat ani nemohol tak sa chcem spýtat ci sa dá nejako zistit heslo. A inak skusal som aj icq recovery a vypisalo mi ze to nevie zistit ci co a inak tej kamaratke sa to stalo asi 2 tyzdne predtym ako aj mne.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Rbot
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 28.01.2007

PríspevokZaslal: St 31.10.07 2:01Odpovedať s citátomNávrat hore

Bohužiaľ, už ti nikto nepomôže. Prišiel si o neho, pretože to bol trójsky kôň.
KatjushaMan
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.01.2007
Vek: 22

PríspevokZaslal: St 31.10.07 2:05Odpovedať s citátomNávrat hore

preto nepouzivam ICQ priamo sice ich protokol ale tie spravy zatial na zaidnej beta verzii qipu sa nedali poslat
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkype
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: St 31.10.07 9:12Odpovedať s citátomNávrat hore

Ked je uzivatel blby ze klika na vsetko co vidi, tak mu ziadny antivir a ani alter. klient nepomoze...

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
Rbot
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

PríspevokZaslal: St 31.10.07 13:17Odpovedať s citátomNávrat hore

KatjushaMan napísal:
zatial na zaidnej beta verzii qipu sa nedali poslat

Link sa určite dá poslať. Iba ak by to bolo niekde zakázané. A to sa pravdepodobne nedá, lebo je to text.
Kamahl
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 05.10.2006

PríspevokZaslal: St 31.10.07 14:54Odpovedať s citátomNávrat hore

Rbot napísal:
Link sa určite dá poslať. Iba ak by to bolo niekde zakázané. A to sa pravdepodobne nedá, lebo je to text.
poslat sa da ale myslim ze to je o niecom inom. totiz ten link neposiela user ale virus, resp user ani nevie ze nieco poslal.. mne sa to stalo tak ze ma odhlasilo na par sekund zatial co odoslalo niekolko tychto odkazov mojim kamosom.. neviem ako sa to kumne dostalo ale malo to strasne vela ludi z mojho contact listu tak som asi nieco otvoril.. ale hned som sa toho zbavil, icq 5.1 proste sux..

CPU: Intel E6400 2.13GHz + Ninja Scythe rev.2; MB: Asus P5B Deluxe; VGA: MSI R6850 Cyclone OC; RAM: 2GB Kingstone HyperX 1066MHz ddr2; HDD: WD3200KS + 2x WD5000AAKS; Zdroj: Enermax 465W; Case: Thermaltake Swing; LCD: Asus VW195 19"
Rbot
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

PríspevokZaslal: St 31.10.07 15:10Odpovedať s citátomNávrat hore

Niečo podobné chodí aj cez Skype.

http://www.eset.sk/buxus/generate_page.php?page_id=17348&lng=sk
Zaslať odpoveď