IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @089
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Zákaznícka zóna Môj Orange

Pozrite si podrobný rozpis hovorov, spotrebu alebo si aktivujte služby. www.orange.sk

Všetko za 9,90€

obľúbené Topshop produkty za skvelú cenu len 9,90€! Kliknite a nakupujte. Topshop www.topshop.sk

Koľko platí firma za PHM?

Sledujte náklady za PHM online. Zbavte sa administratívy a ušetrite movys.sk

Telefóny v Orange e-shope

Nečakajte v rade – nakúpte výhodne cez internet alebo cez telefón! www.orange.sk

Pridaj sa a vyhraj iPad

Tvoj názor sa ráta a oplatí! Zarobte si vyplnením ankety na internete www.marketagent.com

IBM X31 sa nezapne

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Sir_Cayman
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.12.2008

PríspevokZaslal: Ne 23.10.11 10:35Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravím,
bol by som veľmi vďačný za rady s problémom s mojím notebookom IBM X31, ktorý sa nezapína. Po stačení štarttlačítka zasvietia všetky diody, po chvíľke zhasnú a potom už svieti len dioda baterky a ešte jadna dioda (také "Z", ani neviem čo signalizuje.
Pred časom som už menil tú mincovú baterku na základnej doske, teraz som ju vymenil tiež ale žiadna zmena. Nenačíta ani Bios a tie úvodné screeny.....

dik

PC: CPU Intel C2D E6600 2.40Ghz + chladič AC Freezer 7, RAM: 2x2GB Apacer DDRII, HDD 400GB Hitachi S-ATA, VGA nVIDIA Geforce 8600GT 512MB, DVD-RW ASUS, FDD, čítačka pmaäťových kariet 7v1,Zdroj 400W neznámej značky :/, LCD: 17" Acer AL 1715, klávesnica Genius, myš A4Tech bezdrôtová,
Notebook: IBM ThinkPad X31
PDA: HTC TyTNII (Kaiser) + 8GB microSD; HTC HD2 + 8GB microSD

.:Lada Niva Driver:.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
Denco1
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.11.2008
Vek: 19

PríspevokZaslal: Ne 23.10.11 12:45Odpovedať s citátomNávrat hore

Dióda Z by mohla signalizovať spánok. Skús ho zapať bez baterky, iba na elektrickej sieti a naopak. Prípadne vytiahni baterku na takú polhodinku.

Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQTwitterZobraziť autorove WWW stránky
Sir_Cayman
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.12.2008

PríspevokZaslal: Po 24.10.11 11:40Odpovedať s citátomNávrat hore

Skúšal som, nepomohlo. Tiež som skúšal postupne vystredať oba moduly RAM, a skúsil som ho zapnúť aj bez wifi a BT karty...stále nič. Takže "asi určite" doska...

PC: CPU Intel C2D E6600 2.40Ghz + chladič AC Freezer 7, RAM: 2x2GB Apacer DDRII, HDD 400GB Hitachi S-ATA, VGA nVIDIA Geforce 8600GT 512MB, DVD-RW ASUS, FDD, čítačka pmaäťových kariet 7v1,Zdroj 400W neznámej značky :/, LCD: 17" Acer AL 1715, klávesnica Genius, myš A4Tech bezdrôtová,
Notebook: IBM ThinkPad X31
PDA: HTC TyTNII (Kaiser) + 8GB microSD; HTC HD2 + 8GB microSD

.:Lada Niva Driver:.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
Denco1
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.11.2008
Vek: 19

PríspevokZaslal: Po 24.10.11 15:04Odpovedať s citátomNávrat hore

Asi hej. Bohužiaľ nie si ani prvý ani posledný (v poslednej dobe vidím odchádzať viac a viac notebook).

Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQTwitterZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď