| Autor | Správa |
winyx
 Užívateľ
 Založený: 25.08.2008 Príspevky: 1501 Bydlisko: Košice
 | Zaslal: Pi 18.11.11 20:27 |   |
cpu- amd am3,4jardo,najlepšie BE,záruka poteší, ale nieje podmienkou tak ako aj osobka cena max 150e
gpu- niečo výkonnostne okolo gtx 560 cena max 200e
psu- výkonovo adekvátny zdroj k tomu, v záruke, modulárny najlepšie ale nemusí byť cena max 70e
Najlepšie by to bolo kúpiť všetko naraz od jedného užívateľa. Dohoda istá, ako som vravel najlepšie osobne a záruka taktiež plus. Pri známych užívateľoch by nemali byť problém peniaze vopred...Ak máte ponuku tak poprosím presné info, fotky a prípadne v ss aj záručný list. Obchody plánujem zrealizovať začiatkom decembra, keď prídem domov, ale ako som vravel vyššie, nieje problém ak pre mňa zodpovedný človek pošle balík domov a ja peniaze na účet aj dnes.
+ je možný aj záujem o kvalitný chladič na cpu a novú case(fany taktiež) v prípade zaujímavej ponuky vezmem aj celí deskop.  |
_________________ Predám všetko, čo sa mi dostane do rúk!
Obchodník je meno moje!
Dnes MNE,Zajtra SEBE a napozajtra TOMÁŠOVI.
Dve veci sú na tomto svete nekonečné: ľudská hlúposť a vesmír. A tým vesmírom si nie som taký istý. -Einstein- | |
        |
 |
winyx
 Užívateľ
 | Zaslal: Št 24.11.11 17:51 |   |
Up , môžte ponúkať aj niečo v podobnej, alebo nižšej úrovni. Potrebujem spraviť z jedného deskopu trocha lepšiu "hernú" mašinku no zase nič mega  |
Obchodník je meno moje!
Dve veci sú na tomto svete nekonečné: ľudská hlúposť a vesmír. A tým vesmírom si nie som taký istý. -Einstein- | |
        |
 |
iron_man
 Užívateľ
 Založený: 20.01.2010 Príspevky: 48 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: Št 24.11.11 18:08 |   |
|
  |
 |
winyx
 Užívateľ
 | Zaslal: Št 24.11.11 18:21 |   |
Regisrtujem ponuku, ale počkám asi na niečo silnejšie, hádam sa niekto ozve do týždňa keď nie tak vezmem |
Obchodník je meno moje!
        |
 |
velkepeni
 Užívateľ
 Založený: 05.11.2011 Príspevky: 77 Bydlisko: KE
 | Zaslal: Pi 25.11.11 22:14 |   |
moju zostavu som poslal cez ss. tu som len obcas,inac an inom fore |
| |
  |
 |
winyx
 Užívateľ
 | Zaslal: So 03.12.11 20:00 |   |
up a zároveň kúpu posúvam na 15teho decembra... |
Obchodník je meno moje!
        |
 |
|