IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @037
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Tablety, klávesnice a iné

Asi najlacnejšie.Záruka i servis. Hľadáme odberateľov, dodavateľov, MLM www.akciacena.sk

Kedy sa oplatí prerobiť auto

na plyn? Nemusíte nevyhnutne hľadať kalkulačku a papier, aby ste si autoviny.zoznam.sk

Hudba a zvuk

Hudobné nástroje, doplnky, príslušenstvo zvuková a svetelná technika www.hudbaazvuk.sk

Máte problém s pohľadávkami?

Slušné ale dôrazné riešenie pohľadávok. Ak nevymôžeme, neplatíte! patriotgroup.eu

Priprav sa na futbalové EURO

Exkluzívna súťaž o Ford Fiesta! Kurzová superponuka a bonus 100€ https://www.tipsport.sk

hry.oc.sk

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Tunci
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 13.06.2010

PríspevokZaslal: Št 12.08.10 20:52Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahoj ma niekto skusenosti stymto obchodom ?? http://hry.oc.sk
som sa ja regol ale neda sa my tam nic kupit dam to do kosika a napisemy ze kosik je prazdny a nerozumiem ako tam ma nakupovat

CPU: Intel i5-760 MB: Gigabyte P55 UD3 VGA: ATI HD5870 Sapphire 1GB RAM: 8GB /2x4GB/ Kingston 1600MHz HDD: Seagate Barracuda 1T 7200.12 DVD: Samsung SH-S223L Zdroj: Corsair TX650W Skrinka: CoolerMaster HAF 932 Chladic: Thermaltake Contac 29 CLP0568 Reproduktory: Logitech X-210 Klavesnica: Microsoft SideWinder X6 Hlodavec: Razer Imperator+podložka goliathus Sluchatka:
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
shaggy
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: Št 12.08.10 21:12Odpovedať s citátomNávrat hore

Vyzerá to ako nejaký affiliate shop od týchto:
http://gameexpres.sk/

Takže ak chceš nakúpiť, nakúp priamo na gameexpres - tých poznám, kupoval som tam už veľakrát a maximálna spokojnosť.

Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
Tunci
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 13.06.2010

PríspevokZaslal: Št 12.08.10 21:20Odpovedať s citátomNávrat hore

podstate je to to iste aj adresa setko ale tu moju stranku zle zobrazuje ale ked som si to dal na internet explorer tak to slo.
affiliate toto co znamena ??
snad to pride ked som to objednal uz z tej druhej

CPU: Intel i5-760 MB: Gigabyte P55 UD3 VGA: ATI HD5870 Sapphire 1GB RAM: 8GB /2x4GB/ Kingston 1600MHz HDD: Seagate Barracuda 1T 7200.12 DVD: Samsung SH-S223L Zdroj: Corsair TX650W Skrinka: CoolerMaster HAF 932 Chladic: Thermaltake Contac 29 CLP0568 Reproduktory: Logitech X-210 Klavesnica: Microsoft SideWinder X6 Hlodavec: Razer Imperator+podložka goliathus Sluchatka:
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď