IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @034
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Zbavte sa celulitídy

Vyskúšajte novinky s Q10 od NIVEA Viditeľné výsledky už za 2 týždne. www.NIVEA.sk

Všetko za 9,90€

obľúbené Topshop produkty za skvelú cenu len 9,90€! Kliknite a nakupujte. Topshop www.topshop.sk

Zhoď nadbytočné kilogramy

Rýchlo. Jednoducho. Trvalo. Za pomoci naturálnych produktov ! www.janinblog.com

hry na linux

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
miker
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 31.05.2007
Vek: 19

PríspevokZaslal: Po 10.12.07 15:19Odpovedať s citátomNávrat hore

svejk napísal:
co teda musim urobit staci len stiahnut a rozbehnut tu cedegu a potom to cez to nejako uz len cez nu nainstalovat? myslite ze to zvladnem aj bez prikazou lebo tie este moc nepoznam. co treba este urobit s linuxom? treba sem instalovat nejaky ovladac na grafiku alebo daco podobne? dost mi ide o ten call of duty lebo pod windowsom mi mrzne. moja distribucia je mandriva 2008

hmmm.tak na mandrive neviem ci to spojaznis (aspon mne sa to nejako nedarilo) keby si mal ubuntu,by som ti vedel poradit,ten 3D driver treba,ked to chces hrat,podla tych navodov co som ti hodil predtym to musis zvladnut ,je tam vsetko co potrebujes a cedega je platena verzia aspon myslim,mozno sa mylim,cez wine to taktiez rozbehnes problem je s directX hrami

svejk
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.03.2007

PríspevokZaslal: Po 10.12.07 16:11Odpovedať s citátomNávrat hore

http://rpm.pbone.net/index.php3/stat/4/idpl/3872535/com/Cedega-4.3-4.mdk10.2.mde.i586.rpm.html
je to pre mandrake 10.2 ale myslite ze to dajak rozbehnem na mandrive 2008?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
miker
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 31.05.2007
Vek: 19

PríspevokZaslal: Po 10.12.07 16:17Odpovedať s citátomNávrat hore

svejk napísal:
http://rpm.pbone.net/index.php3/stat/4/idpl/3872535/com/Cedega-4.3-4.mdk10.2.mde.i586.rpm.html
je to pre mandrake 10.2 ale myslite ze to dajak rozbehnem na mandrive 2008?

ano,ked to je pre mandrake,malo by to ist aj pod mandriva,mandriva je nove mandrake

svejk
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 10.12.07 16:31Odpovedať s citátomNávrat hore

snazil som sa to instalovat islo to v pohode. a zrazu sa mi cely linux nejako zblbol tak som to restartol. a teraz uz mi ani desktop nejde spustit spusti sa len cierna obrazovka s prikazovym riadkom. fakt neviem cim to je mozno virus nemate nahodou sajnu co s tym?
twistik
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 30.08.2007

PríspevokZaslal: Po 10.12.07 16:52Odpovedať s citátomNávrat hore

http://www.ddworld.cz/linux/linux-a-hry-kdo-rika-ze-to-nejde-2.html

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 10.12.07 17:15Odpovedať s citátomNávrat hore

diki ale teraz potrebujem vyriesit ten problem s tym linuxom
klenovcan
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 11.01.2008

PríspevokZaslal: Pi 11.01.08 0:51Odpovedať s citátomNávrat hore

No ja mam Ubuntu a naistalovany Wine a hry mi slapu v pohode a niektore dokonca lepsie ako vo windowse, napriklad Half Life 2 a vsetky Source engine hry ako CS Source a pod slapu lepsie ako vo win a frci to pod wine, inak odporucam tym ktory maju dual boot win a linux tak nech si daju cestu pre kniznice vo wine original cestu k existujucemu windowsu XP ak ho mate nainstalovany potom pouziva original kniznice a ziadna hra nema problema .
Call of Duty som este neskusal ale podla mojich skusenosti s ostatnymi hrami by ti mal ist urcite
ked mi siel aj Unreal Tournament vo vsetkych verziach co mam tak by mal ist aj COD
dokocna som cital ze frcia pod wine programy urcene pre Vistu, no musim niekedy skusit .
A odporucam nastavit pre spustanie exe suborov v linuxe nastavit ako spustaci program wine a mate po problemoch ako spustit proste klasika program.exe dvoklik a rulez
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
klenovcan
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 11.01.2008

PríspevokZaslal: Pi 11.01.08 0:53Odpovedať s citátomNávrat hore

jedine co som vo wine nespustil bol MS Office,ale koho to bude asi trapit ked mame openoffice
je to asi tym ze ms office jevelmi zavysli na registroch
(taka mala perlicka)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď