IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @901
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Westend Tower

Kancelárie pre malých i veľkých - prenájom už od 9,50 €/m2/mesačne. www.westendtower.sk

Zbavte sa viazanosti

Za Samsung Galaxy Ace so zlatým O2 Paušálom zaplatíte teraz 12 €! pausal.o2.sk

Televízia Magio

Široký výber programov, super funkcie, Magio Archív, + prvých 100 dní zadarmo. Telekom.sk

Magio Internet od Telekomu

Najobľúbenejší internet teraz prvých 100 dní zadarmo + za modem neplatíte! Telekom.sk

Smartfóny za najlepšiu cenu

Využi najširšiu ponuku k paušálom Podľa seba Naj od Telekomu už od 1€ ! telekom.sk

Hp Pavilion DV355eg-pomaly boot

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Mireek
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 28.10.2010
Vek: 17

PríspevokZaslal: So 21.01.12 15:36Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahojte,
Mam tento notas /hp pavilion dv3550eg/. Mal som tam windows XP ktory mi nabootoval do 15 sekund. Ale teraz som tam dal windows 7. A bootuje viac ako 10minut. To iste aj vista. Na problem som prisiel, myslim si ze to je tym ze v tom hpcku sa mi neda v biose zapnut AHCI. Ked tam ten hdd z HPcka do nejakeho ineho notasu tak tam frci ako divy /napr. lenovo y560 i7/. Chcel by som sa opytat ci by ste mi vedeli nejak pomoct vyriesit tento problem. Myslim si ze asi bude treba flashnut bios az sa to tam da nastavit, ale neviem ako na to.

Konfiguracia HPcka : 2,5gb DDR2 ram, Intel centrino 2, nvidia geforce 9300gs 512mb.

Dakujem velmi pekne za hocijaku radu. =)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď