IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @894
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Zbavte sa viazanosti

Za Xperia Mini Pro so strieborným O2 Paušálom zaplatíte teraz 53 €! pausal.o2.sk

Zákaznícka zóna Môj Orange

Pozrite si podrobný rozpis hovorov, spotrebu alebo si aktivujte služby. www.orange.sk

RX - extreme

Podpora mužskej sexuálnej aktivity a zväčšenie penisu, lepší sexuálny výkon. www.rx-extreme.com

Plánujete zmeniť zamestnanie?

Ponúkame Vám možnosť pracovať z domu denne 4 až 8 hod. a zarábať 800€/mes. www.pracujefektivne.sk

Priprav sa na futbalové EURO

Exkluzívna súťaž o Ford Fiesta! Kurzová superponuka a bonus 100€ https://www.tipsport.sk

HP dv7-6110ec problem s grafikou AMD Radeon HD 6770M

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
flofa
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 08.09.2011

PríspevokZaslal: Št 08.09.11 19:59Odpovedať s citátomNávrat hore

Nazdar,
vlastnim "notas"HP dv7-6110ec a mam velky problem s grafikou, akukolvek hru co zapnem tak ma rovnaku chybu ci uz na min. detailoch alebo na opak. FPS su stabilne a vobec neklesaju napr cod mw 2 = 45 fps na max. detailoch ale ked sa otacam alebo pozeram v pohybe na nejaku vec tak ten pohyb seka robi to aj v cs1.6 ked idem kolo krabice tak ten pohyb je sprevadzany sekanim ale fps stale 100. uz som aj updatoval bios aby bola zapnuta len AMD Radeon HD 6770M a nepomohlo ovladace som skusal stare nove nepomohlo nastavenia catalystu hadam vsetky ake existuju a nepomohlo ..... prosim POMOC.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Tomindo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 08.10.2011

PríspevokZaslal: So 08.10.11 15:53Odpovedať s citátomNávrat hore

mám presne ten istý notebook a mám rovnaký problém, hral som GTA IV a fps a všetko v pohode, ale ked som sa otáčal tak hra zalagovala ale ked som išiel rovno a nehýbal som s kamerou tak hra išla bez lagov
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď