IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @890
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Plastové dvere Inoutic

Výrobca kvalitného základu pre plastové dvere. Záruka kvality! www.inoutic.sk

Účinná pomoc pre Vaše obličky?

DetoxiPan - japonský originál od firmy Kenrico. Odstránte zdroj ochorenia. www.detoxipan.sk

Schudla som 16 kg za 4 týždne

Zvládla som to! Bez obmedzovanial a bez športovania. Prečítajte si môj príbeh. www.janinblog.com

X design, s.r.o. BA pri Poluse

3D reklama, veľkopl. tlač, rekl.tabule, samol. folie, vizitky, pečiatky. Od 1ks. www.xdesign.eu.sk

Stále myslíte na jedlo

Správna a mierna diéta je veľmi dôležitá ak si chcete udržať zdravú váhu. www.news2channel.net

HP deskjet f2180

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Tomi105
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 20.12.2008

PríspevokZaslal: Ut 05.07.11 10:10Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahojte
Už pár rokov som majitelom tohoto multifunkčného zariadenia no dneska sa mi prihodila taká nemilá udalosť, že pri tlačení tak ako textu s e-mailu tak aj dokumentov priamo s PC mi tlačiareň jednoducho vypovedá službu tím spôsobom že po spustení tlače jednoducho mrzne. Sem tam zavŕzga akoby sa spametalo ale ku samotnej tlači sa nedostane a keď sa mu to aj podarí aj to po dobrých 10tich minútach tak tlačí sposobom, že vytlačí ledva jeden riadok a následne pár minút zase stojí. Bol by som vdačný každej rade z vašej strany ohľadom príčiny tohoto problému. Ďakujem
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: Ut 05.07.11 10:18Odpovedať s citátomNávrat hore

ak nepomoze reinstalacia ovladacov alebo cista reinstalacia windowsu, tak reklamacia, ak je to este v zaruke. inac kup novu, ak uz zaruku nemas, tieto veci sa pozarucne neopravuju, neni podpora.

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
Tomi105
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 20.12.2008

PríspevokZaslal: Ut 05.07.11 16:29Odpovedať s citátomNávrat hore

diki idem skúsim to preinštalovanie dúfam že to pôjde lebo veľmi nerád by som kupoval novú kedže táto je už mimo záruku.

// pridané po 5 hodinách 59 minútach od posledného príspevku

takže už som po preinštalovaní celého systému a chyba s tlačou pretrváva naďalej. Na nete som pozeral dáku náhradu miesto tohoto prístroja a zatiaľ som našiel toto :
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=13814952
Nechcem vytvárať novú tému tak pokračujem v tejto a chcel by som vás poprosiť o názory na hore uvedený canon poprípadne ak máte tip na niečo iné budem rád. Cena by sa mala pohybovať okolo 40€ bolo to pravdaže multifunkčné zariadenie a náklady na náhradné náplne by maly byť nižšie ako pri HPčku kde ma to vyšlo za farebnú a čiernu cca 25-30€. Prístroj je na domáce používanie na relatívne časté tlačenie a na tiež časté skenovanie. Ďakujem
Zaslať odpoveď