|
 | | |
| Autor | Správa |
Tomi105
 Užívateľ
 Založený: 20.12.2008 Príspevky: 55
 | Zaslal: Ut 05.07.11 10:10 |   |
Ahojte
Už pár rokov som majitelom tohoto multifunkčného zariadenia no dneska sa mi prihodila taká nemilá udalosť, že pri tlačení tak ako textu s e-mailu tak aj dokumentov priamo s PC mi tlačiareň jednoducho vypovedá službu tím spôsobom že po spustení tlače jednoducho mrzne. Sem tam zavŕzga akoby sa spametalo ale ku samotnej tlači sa nedostane a keď sa mu to aj podarí aj to po dobrých 10tich minútach tak tlačí sposobom, že vytlačí ledva jeden riadok a následne pár minút zase stojí. Bol by som vdačný každej rade z vašej strany ohľadom príčiny tohoto problému. Ďakujem |
| |
  |
 |
shiro
 Skúsený užívateľ
 Založený: 12.10.2006 Príspevky: 9652
 | Zaslal: Ut 05.07.11 10:18 |   |
ak nepomoze reinstalacia ovladacov alebo cista reinstalacia windowsu, tak reklamacia, ak je to este v zaruke. inac kup novu, ak uz zaruku nemas, tieto veci sa pozarucne neopravuju, neni podpora. |
_________________ AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1 | |
  |
 |
Tomi105
 Užívateľ
 Založený: 20.12.2008 Príspevky: 55
 | Zaslal: Ut 05.07.11 16:29 |   |
diki idem skúsim to preinštalovanie dúfam že to pôjde lebo veľmi nerád by som kupoval novú kedže táto je už mimo záruku.
// pridané po 5 hodinách 59 minútach od posledného príspevku
takže už som po preinštalovaní celého systému a chyba s tlačou pretrváva naďalej. Na nete som pozeral dáku náhradu miesto tohoto prístroja a zatiaľ som našiel toto :
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=13814952
Nechcem vytvárať novú tému tak pokračujem v tejto a chcel by som vás poprosiť o názory na hore uvedený canon poprípadne ak máte tip na niečo iné budem rád. Cena by sa mala pohybovať okolo 40€ bolo to pravdaže multifunkčné zariadenie a náklady na náhradné náplne by maly byť nižšie ako pri HPčku kde ma to vyšlo za farebnú a čiernu cca 25-30€. Prístroj je na domáce používanie na relatívne časté tlačenie a na tiež časté skenovanie. Ďakujem |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |