IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @889
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Výpredaj matracov

Zľavy 50% Len do vypredania zásob www.vypredajmatracov.sk

Letné pneu lacno od POPGOM.sk!

Vyberte Pneu+Miesto a Čas montáže online Doprava pneu zadarmo! Aj na dobierku! www.POPGOM.sk

Diéta - stojí to za to?

Aký je najúčinnejší spôsob zbaviť sa nadváhy? Tipy na chudnutie www.news2channel.net

Našiel som spôsob bieliť zuby

Podarilo sa mi vybieliť si zuby bez drahých procedúr u zubára. www.zuzaninblog.com

Nenápadný domček ako ušitý

pre rodinku s dvoma deťmi. Do dedinky neďaleko Bratislavy, kam väčšinu mojdom.zoznam.sk

HP Deskjet D2460 - Vynulovanie farby

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Birosa
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 30.03.2008

PríspevokZaslal: St 24.06.09 12:41Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravím Vás, potrebujem radu mám tlačiareň HP Deskjet D2460 a už veľakrát som dopĺňal farbu, ale neviem ako ju potom vynulovať aby mi ukázalo, že farby sú plné
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Preston Marlow
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 29.03.2009

PríspevokZaslal: St 24.06.09 12:49Odpovedať s citátomNávrat hore

a ked ju preinstalujes?

Birosa
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 24.06.09 12:51Odpovedať s citátomNávrat hore

Kataklysm napísal:
a ked ju preinstalujes?

To som tiež skúšal, pretože som už som aj windows menil a to som musel nahodiť aj tlačiareň no a prázdne sú aj keď ju nainštalujem na iný PC
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: St 24.06.09 23:16Odpovedať s citátomNávrat hore

a comu sa cudujes? Ked mas par tisic na tlacku, mas mat potom aj na naplne a podobne problemy riesit nemusis. Tiez si nekupujem BMW co zere 15L/100km, ked potom nemam na benzin. Kruta pravda, ale je to tak. Robim v servise HP tlaciek a ked vidim co do toho niektori amateri strkaju, chce sa mi grcat.

Naplne maju cipy kde sa drzi info o stave naplne. Skus na to vygooglit nejaky resetovac (ak vobec existuje). Ina moznost nieje.

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
Birosa
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 24.06.09 23:18Odpovedať s citátomNávrat hore

shiro napísal:
a comu sa cudujes? Ked mas par tisic na tlacku, mas mat potom aj na naplne a podobne problemy riesit nemusis. Tiez si nekupujem BMW co zere 15L/100km, ked potom nemam na benzin. Kruta pravda, ale je to tak. Robim v servise HP tlaciek a ked vidim co do toho niektori amateri strkaju, chce sa mi grcat.

Naplne maju cipy kde sa drzi info o stave naplne. Skus na to vygooglit nejaky resetovac (ak vobec existuje). Ina moznost nieje.

Ako nehnevaj sa, ale ja si to doma sám nedoplnam ... idem do shopu kde predávaju tlačiarne a tam mi to doplnia ... takže sa nemusíš báť že tam dávam nejaký atrament do pera, len viem že jak som mal starú tlačiareň tak sa tam dalo v pohode vynulovať
Zaslať odpoveď