IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @883
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Dajte si vyvolať fotky

Vyvolanie digitálnych fotiek objednajte jednoducho cez internet. Už od 0,08 €. www.fotolab.sk

Intenzívne zoštíhlenie

Chudnite pohodlne a účinne Jedinečná technológia ktorá funguje www.inalinia.sk

Schudnite za týždeň

Je to skutočne najlepšia a zdravá voľba na zbavenie sa nadváhy www.news2channel.net

Priprav sa na futbalové EURO

Exkluzívna súťaž o Ford Fiesta! Kurzová superponuka a bonus 100€ https://www.tipsport.sk

Spevňujúci telový olej

Novinka - spevňujúci olej Q10 plus. Pre hladkú a krásnu pokožku. www.NIVEA.sk

HP C3180 "no hp devices have been detected"

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Marsko
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.06.2008

PríspevokZaslal: Ne 15.05.11 0:29Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravím,
mám problem spustit aplikaciu HP Solution Center, ktoru potrebujem na skenovanie.Pri jej spusteni mi vypise "no hp devices have been detected". Instalacia tlaciarni prebehne bez vypisu chyb a dodrziavam pokyny ktore su uvedene v manualy (vytiahnuty kabel pred instalaciou atd )ani s tlacou dokumentov nie je problem. Instaloval som ovladace s CD ktore je ku tlaciarni a aj ovladace co su na nete ziadna zmena. Ked po instalacii pustim znova setup.exe je tam na vyber "add a device"

dam to spustit a po par minutach mi nabehne toto

skusal som tlaciaren nainstalovat na noteboook tam mam win7 64bit pri instalacia mi tiez nevyhodilo chybu iba ked som pustil HP Solution Center zase mi vyhodilo hlasku "no hp devices have been detected". Uz neviem co s tym mam robit nemozem byt nejaka chyba v tlaciarni??
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: Ne 15.05.11 0:32Odpovedať s citátomNávrat hore

skus tam spustit kopirovanie priamo na tlaciarni, ci skener bezi OK.
inac si ocekuj v nejakom inom programe co vie skenovat (napr. irfan view) ci ja skener dostupny ako TWAIN zariadenie, ci ho system vidi.

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
Marsko
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.06.2008

PríspevokZaslal: Ne 15.05.11 0:39Odpovedať s citátomNávrat hore

priame skenovanie ked stlacim tak tlaciaren zablika ako ked ide skenovat ale nic nerobi. Kopirovanie funguje v pohode. Cez ten infraview to islo. Som nevedel ze sa to da cez neho Zaujimave je ze preco potom ten soft od HP nefunguje
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: Ne 15.05.11 9:58Odpovedať s citátomNávrat hore

ma to nejaky problem, vacsina toho softu co HP dodava na cdkcach je odpad. Pouzivaj irfana, neoplati sa riesit ten HP bordel.

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
Zaslať odpoveď