|
 | | |
| Autor | Správa |
Lubyx
 Užívateľ
 Založený: 11.09.2011 Príspevky: 1
 | Zaslal: Ne 11.09.11 12:00 |   |
Zdravím, mam HP2465 uz nieco cez 3 roky, ma nasvietenych cca 40 000 hodin a dnes som standartne zapol komp a monitor nezasvietil, tlacidlo ktorim sa zapina monitor svieti normalne na zeleno ale obrazovka proste nezasvieti, skusil som stary monitor a ten fici cize je mozne ze sa proste odpalil? popripade odpalilo podsvietenie? neivete poradit co stym, ci to mam dat do servisu alebo ho pochovat a kupit novy? nato kolko som zanho vtedy vysolil som dost prekvapeny ze sa toto stalo
a ak servis tam mam ist do autorizovaneho HP alebo viete o niecom lacnom spolahlivom neodrbavacskom ??
vdaka za vsetky rady |
| |
  |
 |
petr1991
 Užívateľ
 Založený: 04.01.2011 Príspevky: 132 Bydlisko: Záhorí Vek: 19
 | Zaslal: Ne 11.09.11 21:38 |   |
Skus servis, vobec nemusis znackovy, ba dokonca co som pocul, (niektore) neznackove su lepsie nez original znackove. V tych znackovych sa s tym nebabru, vymenia cely modul, panel a ani nehladaju chybu (a samozrejme podla toho vyzera faktura)... Neznackove si toto nemozu dovolit. Ale vsetko zalezi od servisu, jaky mas v okoli kazdopadne treba skusit. (potom daj vedet jak si dopadol...) |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |