IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @875
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

PZP Genertel

Garantovaná najnižšia cena PZP! Získajte PZP o 5% lacnejšie! Iba do 31.5 www.genertel.sk

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

9,95 € za .CZ doménu

K nej webhosting na mieru. Rýchla a jednoduchá registrácia! www.vasadomena.sk

Dom na dedine blízko Trnavy

postavený svojpomocne. Dom som poznala z fotografií a architektova navigácia mojdom.zoznam.sk

Priprav sa na futbalové EURO

Exkluzívna súťaž o Ford Fiesta! Kurzová superponuka a bonus 100€ https://www.tipsport.sk

Hodnotenia

Zaslať odpoveď
Ste za to aby boli royne ranky??

Ano
62%
 62% [ 10 ]
Nie
37%
 37% [ 6 ]
Celkom hlasov : 16

AutorSpráva
p55p
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.06.2005

PríspevokZaslal: Ne 08.01.06 15:40Odpovedať s citátomNávrat hore

podla mna by "hodnotenia" mali ostat.. osobne si myslim ze hodnotenia typu amater -> Expert -> Hviezda ->... nie su celkom najlepsie..
podla mna by mali hovorit hodnotenia o tom ako casto je dotycny na fore.. da sa to sice vycitat z poctu prispevkov (co bolo mimochodom zrusene), ale teraz sa mi to zda strasne strohe..
osobne by som navrhol hodnotenia typu:
Novacik
Clen Junior
Clen
Clen Senior
.
.
.
Staly Clen

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.01.2006
Vek: 23

PríspevokZaslal: Ne 08.01.06 16:30Odpovedať s citátomNávrat hore

tak tak,suhlas

Správca fóra
Správca fóra

Založený: 01.05.2005
Vek: 27

PríspevokZaslal: Ne 08.01.06 16:38Odpovedať s citátomNávrat hore

Ako som pisal toto je kvoli tomu aby nevznikal postunting, takto sa ani nikto neurazi, uz sa nam to par krat stalo, no a uroven sa da vidiet na grafickom ranku
Myslim ze sa to ani nemusi viacej rozomielat

Skrinka: Nexus Morpho & Enermax UCTB12P | Zdroj: Enermax EMG800AWT 800W | Základná doska: Asus Rampage III Gene | Procesor: Intel Core i7 990X Extreme Edition 3.46 GHz & Scythe Susanoo SCSO-1000 | Pamäť: Kingston HyperX XMP 24 GB DDR3 1600 MHz | Grafická karta: Asus GeForce GT 440 1 GB DDR3 & Thermalright HR-03 | Pevný disk: Intel SSD 510 Series 250 GB & Hitachi Deskstar 5K4000 4000 GB | Optická mechanika: Plextor PX-820SA | Čítačka kariet: Akasa AK-ICR-11 | Klávesnica: Logitech G19 | Myš: Logitech G9x & Razer Kabuto | Monitor: 24" LCD Eizo FlexScan S2431WE | Reproduktory: Logitech Z-2300 | Operačný systém: Microsoft Windows 7 & FreeBSD 9 | Záložný zdroj: APC Back-UPS ES 700 | Spotreba: Idle - 200W / Burn - 400W | Mobil: Nokia N9 64 GB
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailSkypeFacebookTwitterZobraziť autorove WWW stránky
Tommy
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.05.2005

PríspevokZaslal: Ne 08.01.06 22:35Odpovedať s citátomNávrat hore

akomyslim ze toto je vazna vec a ktorej by som chcel vidiet serioznu diskusiu
dalsia vec o ktorej rozhodla vpodstate iba jedna osoba
janof tu argumentuje posthuntignom, ako na to prisiel to neviem, ja mozem argumentovat motivaciou, posthunterom aj tak vysiu hodnost proste nedame, pokial viem tak sa vysie prechody schvaluju, cize nechpem preco niekoho kto foru vela dal, nemozme sodtat hodnost pokrocili ale vzdy musi byt uzivatel z dajakymi stvorcekmi

Týmto potvrdzujem, že odovzdávam do entity menom štát, právomoc uvaliť na mňa akékoľvek pravidlá, a žiadať odo mňa akékoľvek veľké obete. Či už peňažné (dane) alebo aj fyzické (vojna). Na oplátku požadujem od štátu, aby mi dodal služby aké si sám zvolí, v kvalite a množstve aké sám uzná za vhodné. A raz za niekoľko rokov si nárokujem na možnosť, dať celý svoj bezvýznamný hlas tým u ktorých budem mať pocit, že ma budú najmenej okrádať.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
JanoF
Správca fóra
Správca fóra

PríspevokZaslal: Ne 08.01.06 22:39Odpovedať s citátomNávrat hore

Tommy napísal:
akomyslim ze toto je vazna vec a ktorej by som chcel vidiet serioznu diskusiu
dalsia vec o ktorej rozhodla vpodstate iba jedna osoba
janof tu argumentuje posthuntignom, ako na to prisiel to neviem, ja mozem argumentovat motivaciou, posthunterom aj tak vysiu hodnost proste nedame, pokial viem tak sa vysie prechody schvaluju, cize nechpem preco niekoho kto foru vela dal, nemozme sodtat hodnost pokrocili ale vzdy musi byt uzivatel z dajakymi stvorcekmi
nemam co nato napisat
http://www.pcforum.sk/viewtopic.php?p=24039#24039

Skrinka: Nexus Morpho & Enermax UCTB12P | Zdroj: Enermax EMG800AWT 800W | Základná doska: Asus Rampage III Gene | Procesor: Intel Core i7 990X Extreme Edition 3.46 GHz & Scythe Susanoo SCSO-1000 | Pamäť: Kingston HyperX XMP 24 GB DDR3 1600 MHz | Grafická karta: Asus GeForce GT 440 1 GB DDR3 & Thermalright HR-03 | Pevný disk: Intel SSD 510 Series 250 GB & Hitachi Deskstar 5K4000 4000 GB | Optická mechanika: Plextor PX-820SA | Čítačka kariet: Akasa AK-ICR-11 | Klávesnica: Logitech G19 | Myš: Logitech G9x & Razer Kabuto | Monitor: 24" LCD Eizo FlexScan S2431WE | Reproduktory: Logitech Z-2300 | Operačný systém: Microsoft Windows 7 & FreeBSD 9 | Záložný zdroj: APC Back-UPS ES 700 | Spotreba: Idle - 200W / Burn - 400W | Mobil: Nokia N9 64 GB
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailSkypeFacebookTwitterZobraziť autorove WWW stránky
XPM
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 22.09.2005

PríspevokZaslal: Po 09.01.06 12:16Odpovedať s citátomNávrat hore

Tenhle styl se mi zdá dobrý, teď se zkušený uživatel pozná podle zkušeností a né podle "nahoněných" příspěvku. Samozřejmě počet příspěvků by mohl pomáhat při rozhodování komu bude udělena vyšší úroveň
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
Spirit
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 15.06.2005

PríspevokZaslal: Po 09.01.06 17:29Odpovedať s citátomNávrat hore

mne je to osobne fuk. Su tu aj plusy aj minusy.

p55p
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 09.01.06 21:27Odpovedať s citátomNávrat hore

hodnotenia v zmysle akom som uviedol ja, nehovoria o kvalite prispevkov daneho uzivatela, ale o tom ako casto je dotycny na fore.. pojem "hodnotenia" nie je celkom OK (aj ked sa tomu tak hovori).. ak by sa to tu upravilo podla toho co som napisal, toto forum by sa stalo jedinecnym v tom zmysle, ze by "hodnotenia" vyjadrovali to ci sem user zavita iba zriedka, alebo je tu pravidelne.. podla toho sa da usudit ci ma zmysel cakat na odpoved od daneho usera s ktorym komunikujem v threade este v dany den komunikacie, alebo sa mam nalogovat az napr. o tyzden.. da sa to sice vycitat aj z datumu registracie a poctu prispevkov, ale neustale uberanie udajov ktore sa zobrazuju sa mi zda dost neopodstatnene.. ani avatar o nicom konkretnom nehovori a napriek tomu tam stale je.. treba podla mna zachovat urcite specificke znaky fora..

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.10.2005

PríspevokZaslal: Po 09.01.06 21:30Odpovedať s citátomNávrat hore

to uz potom skor podla toho kolko postov mas za den resp podla toho ako casto sa prihlasujes...podla postov to je vzdy kravina

Toto je náš svět, svět aut s motorem vzadu, krása okřídleného šípu. Jezdíme s nimi proto, že je máme radi, mohli by jsme jezdit pořád, pokud by ti nenažranci nezlikvidovali veškeré nahradní díly na naše miláčky. My jezdíme dál....... a řikají, že jsou to šroty. Existujeme bez barvy pleti, bez národnosti, bez náboženské zaujatosti.... a vy nás chcete dostat ze silnic. Vy vyrábíte atomové bomby, vedete války, vraždíte, podvádíte, a lžete nám a pokoušíte se, abychom věřili tomu, že je to pro naše vlastní dobro, přesto zvyšujete požadavky u STK. Jsem škodofkár a mým zločinem je jezdit škodofkou. Neposuzujeme auta podle toho jak jsou hlučný, oblepený plastama, ale podle toho jak jsou jednoduchý a je možno je kdykoliv v polních podmínkach opravit. Jsem škodofkár a toto je můj manifest, můžete zastavit jednotlivce, ale nemůžete nás zastavit všechny...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQMSNYahooAOL
JanoF
Správca fóra
Správca fóra

PríspevokZaslal: Po 09.01.06 21:33Odpovedať s citátomNávrat hore

0-9 prispevkov
Užívateľ
10-49 prispevkov
Užívateľ
50-99 prispevkov
Užívateľ
100-149 prispevkov
Užívateľ
150 a 200 prispevkov
Užívateľ

Od týchto rankov treba napísať SS administrátorovi alebo moderátorovi o potup do dalšej skupiny

(300)
Užívateľ
(600)
Užívateľ
(900)
Užívateľ
(1200)
Užívateľ
(1600)
Užívateľ
(2000)
Užívateľ
(2500)
Užívateľ
(3000)
Užívateľ
(3500)
Užívateľ
(4000)
Užívateľ
(4500)
Užívateľ
(5000+)
Užívateľ

Co na tomto nieje jasne?

p55p
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 09.01.06 21:34Odpovedať s citátomNávrat hore

ak by to bolo podla toho ako casto sa prihlasujes tak by tu vznikol loghounting..
mne ide hlavne o zachovanie znakov fora.. to ze sa odobral pocet prispevkov mi nevadi, ale este aj ranky aby boli pre vsetkych rovnake, tak to uz sa mi nepaci.. potom su uplne zbytocne.. stacilo by ich iba farebne odlisit a bolo by..

Správca fóra
Správca fóra

PríspevokZaslal: Po 09.01.06 21:37Odpovedať s citátomNávrat hore

p55p napísal:
ak by to bolo podla toho ako casto sa prihlasujes tak by tu vznikol loghounting..
mne ide hlavne o zachovanie znakov fora.. to ze sa odobral pocet prispevkov mi nevadi, ale este aj ranky aby boli pre vsetkych rovnake, tak to uz sa mi nepaci.. potom su uplne zbytocne.. stacilo by ich iba farebne odlisit a bolo by..
ale ranky niesu rovnake vid prispevok vyssie, graficky rank je odlisny v kazdej skupine

p55p
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 09.01.06 21:42Odpovedať s citátomNávrat hore

nie, mal som na mysli nazov ranku (Uzivatel, Moderator, Administrator,...).. tie nazvy su potom uplne zbytocne, nakolko Uzivatel je modry, Moderator cierny, Administrator cerveny,...

Správca fóra
Správca fóra

PríspevokZaslal: Po 09.01.06 21:44Odpovedať s citátomNávrat hore

p55p napísal:
nie, mal som na mysli nazov ranku (Uzivatel, Moderator, Administrator,...).. tie nazvy su potom uplne zbytocne, nakolko Uzivatel je modry, Moderator cierny, Administrator cerveny,...
to nieje uplne celkom pravda, takto vies kto je admin/mod a co sa tyka userov tak mozno ty vies ze je to user ale niekto novy nemusi no a postup respektive vedomosti mozes vidiet na zaklade stvorcekov

p55p
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 09.01.06 21:49Odpovedať s citátomNávrat hore

ok.. momentalne ma nenapadaju dalsie argumenty a okrem toho sa musim ist este ucit..

Zaslať odpoveď