|
 | | |
| Autor | Správa |
PCmaniak87
 Užívateľ
 Založený: 12.05.2010 Príspevky: 2
 | Zaslal: St 12.05.10 19:44 |   |
Potrebovali by sme programátora pre systém zdieľania súborov.
používa systém MFHS 1.3
Doprogramovať sťahovanie súborov z rapidshare, spojazdniť referal systém a odladiť nejaké pomocné funkcie, odbugovať a podobne.
Máte záujem ? Bude to dlhobejšia úloha . . .
Viac info mailom:
|
| |
  |
 |
shaggy
 Moderátor
 Založený: 21.02.2006 Príspevky: 4627 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: St 12.05.10 22:22 |   |
Ako je platená práca? Úkolovo, alebo ide o dlhodobú spoluprácu - teda nejakú formu pracovného úväzku? |
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. | |
    |
 |
PCmaniak87
 Užívateľ
 Založený: 12.05.2010 Príspevky: 2
 |
Myslím že je to kombinácia oboch, dlhodobá spolupráca, ale platenie úkolovo. No treba sa popýtať a dohodnuť. napíš mi mail, a odkážem ťa na človeka čo ti napíše viac. ja len pomáham šíriť inzerát. |
| |
  |
 |
shaggy
 Moderátor
 Založený: 21.02.2006 Príspevky: 4627 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: Št 13.05.10 19:33 |   |
Ja nemám záujem, len sa pýtam, keďže tu sú povolené len platené zákazky (zákazky za dobré slovo nepovažujem za "ponuku práce")
Ak niekto bude mať záujem, určite sa ozve. |
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. | |
    |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |