|
 | | |
| Autor | Správa |
stenley
 Moderátor
 Založený: 27.07.2007 Príspevky: 3776 Bydlisko: Bratislava Vek: 27
 | Zaslal: Pi 30.01.09 15:57 |   |
zdravim vas,
predbezne hladam 2 schopnych ludi - (x)html/css kodera a grafika, ktori by mi vypomohli pri pripadnych buducich zakazkach. Nehladam zaciatocnikov, ktorym treba vsetko polopate vysvetlovat, ale tvorivych a samostatne uvazujucich ludi, ktori v pripade problemu vedia najst vyhovujuce riesenie.
Vseobecne poziadavky:
- chut a nadsenie pre tu-ktoru poziciu
- chut zdokonalovat sa
- cit pre detail
- dostatok casu (pre zaciatok 1-2 projekty mesacne)
- samostatnost
- spolahlivost
- dodrziavanie terminov
Poziadavky na kodera:
- (x)html, css na dobrej urovni
- js, ajax vyhodou, ale nie podmienkou
- schopnost pisat prehladny, semanticky a validny kod
- znalost rozdielov v zobrazovani browserov a schopnost optimalizovat kod
- kodenie z dodanej grafickej predlohy (napr. psd)
Poziadavky na grafika:
- tvorba modernych dizajnov
- schopnost samostatne navrhnut dizajn
- vektorova, bitmapova grafika
- praca v grafickom editore podporujucom psd pripadne iny pouzitelny format
Co ponukam:
- financne ohodnotenie podla zlozitosti projektu
- moznost ziskat referencie a nadobudnut skusenosti s mensimi aj vacsimi projektmi
- seriozny a ferovy pristup
Ak si presvedceny, ze hladam prave teba, kontaktuj ma cez ss alebo icq. Nezabudni uviest zoznam projektov, stranok, dizajnov (+ mieru ucasti), na ktorych si v minulosti pracoval...
Aby som nezabudol: v pripade vacsieho zaujmu o poziciu kodera si vase schopnosti pravdepodobne preverim mensim testikom  |
_________________ Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB | |
    |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |