|
 | | |
| Autor | Správa |
tlacitko Enter
 Užívateľ
 Založený: 30.05.2007 Príspevky: 649
 | Zaslal: Ne 27.07.08 11:50 |   |
hladam ludi na obcasnu pracu:
- webdesigner: navrh a realizacia vzhladu aj celkoveho layoutu pomocou css
- webdeveloper: celkova spolupraca na tvorbe webu - podla potreby html, css, js, php, mysql, pripadne jsp, flash
- security tester: testovanie bezpecnosti hotovych webovych systemov
~cena dohodou
~ludia z MY a okolia, TN alebo Brna - moznost rozsiahlejsej spoluprace
~zatial budem potrebovat toho dizajnera a hodil by sa php a mysql "konzultant" v oblasti bezpecnosti
zaujemcovia prosim napiste dole co viete prip. odkazy na nejake projekty a ja vas oslovim ked bude pre vas praca |
| |
   |
 |
okeanos
 Užívateľ
 Založený: 27.05.2008 Príspevky: 2
 | Zaslal: Ne 27.07.08 14:56 |   |
ahoj,
s mysql aj security by som ti vedel pomoct, myslim dobre
co viem - databazy, security s praxou komercnych projektov, aj by som dal referencie, ale nie je to mozne kvoli firemnej politike
webdesign nie, develepnut daco - to treba blizsie povedat co..
ked tak navrhni nejaky sposob sukromnej komunikacia - napr. aj tu cez SS, alebo icq, mail.. |
| |
  |
 |
Fishi
 Užívateľ
 Založený: 02.08.2008 Príspevky: 7
 |
Dobrý deň...
Zaujímala by ma pozícia webdesignera keďze ovládam prácu v programe Photoshop na dosť vysokej úrovni a zaujímam sa o tvorbu web designov ... napr. grafický návrh stránky: http://vip.wtf.sk (moja robota) ale zatiaľ iba ako koníček... Doteraz som robil grafika v jednej firme ktorá sa zaoberala veľkoplošnou tlačou pre Rakúske firmy, ale tam prevládala práca v Coreli ... Myslím si že na tuto robotu by som sa hodil ... ak by ste mali o mňa záujem prosím kontaktujte ma na E-mail : erik.furst@gmail.com po prípade na ICQ: 459666152 ... Pošlem nejaké svoje práce vytvorené v Photoshope a všetko by sme dohodli Ďakujem |
_________________ Vyznám sa v programoch Photoshop a Corel Draw na vysokej úrovni ... ak by mal niekto o mňa záujem nech mi napíše na ICQ ktoré mam v profile ... Dík | |
   |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |