IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @853
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Vyhraj Lego Duplo každý deň

Zapojte sa do súťaže a vyhrajte! Je to tak jednoduché! www.duplo.lego.com

Slovenský hokej čaká na teba

Ukáž čo v tebe je a pomôž Slovensku vyhrať zlato v online hokejovej hre. www.hrajhokej.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Lacné ubytovanie pri Balatone

Ubytuj sa teraz až s 50% zľavou Akciové zľavy na viac ako 1000 ubytovaní szallasguru.sk

Dajte zbohom celulitíde

S novinkami radu NIVEA Q10 plus môžete hodiť celulitídu za hlavu. www.NIVEA.sk

hladam webdizajnerov a webdeveloperov

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
tlacitko Enter
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 30.05.2007

PríspevokZaslal: Ne 27.07.08 11:50Odpovedať s citátomNávrat hore

hladam ludi na obcasnu pracu:
- webdesigner: navrh a realizacia vzhladu aj celkoveho layoutu pomocou css
- webdeveloper: celkova spolupraca na tvorbe webu - podla potreby html, css, js, php, mysql, pripadne jsp, flash
- security tester: testovanie bezpecnosti hotovych webovych systemov

~cena dohodou
~ludia z MY a okolia, TN alebo Brna - moznost rozsiahlejsej spoluprace
~zatial budem potrebovat toho dizajnera a hodil by sa php a mysql "konzultant" v oblasti bezpecnosti

zaujemcovia prosim napiste dole co viete prip. odkazy na nejake projekty a ja vas oslovim ked bude pre vas praca
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
okeanos
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.05.2008

PríspevokZaslal: Ne 27.07.08 14:56Odpovedať s citátomNávrat hore

ahoj,
s mysql aj security by som ti vedel pomoct, myslim dobre
co viem - databazy, security s praxou komercnych projektov, aj by som dal referencie, ale nie je to mozne kvoli firemnej politike
webdesign nie, develepnut daco - to treba blizsie povedat co..

ked tak navrhni nejaky sposob sukromnej komunikacia - napr. aj tu cez SS, alebo icq, mail..
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Fishi
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.08.2008

PríspevokZaslal: So 02.08.08 2:52Odpovedať s citátomNávrat hore

Dobrý deň...
Zaujímala by ma pozícia webdesignera keďze ovládam prácu v programe Photoshop na dosť vysokej úrovni a zaujímam sa o tvorbu web designov ... napr. grafický návrh stránky: http://vip.wtf.sk (moja robota) ale zatiaľ iba ako koníček... Doteraz som robil grafika v jednej firme ktorá sa zaoberala veľkoplošnou tlačou pre Rakúske firmy, ale tam prevládala práca v Coreli ... Myslím si že na tuto robotu by som sa hodil ... ak by ste mali o mňa záujem prosím kontaktujte ma na E-mail : erik.furst@gmail.com po prípade na ICQ: 459666152 ... Pošlem nejaké svoje práce vytvorené v Photoshope a všetko by sme dohodli Ďakujem

Zaslať odpoveď