| Autor | Správa |
Blackshadow
 Užívateľ
 Založený: 09.09.2007 Príspevky: 3159 Bydlisko: Nové Zámky
 | Zaslal: St 25.02.09 22:10 |   |
no, zaujimava situacia...
ale peniaze naspat uz podla mna nedostanes.. ako pises, je to uz asi 5 dni dozadu.. to uz maju oni na ucte.. |
_________________ "It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď | |
   |
 |
Googler1
 Užívateľ
 Založený: 19.07.2008 Príspevky: 531
 | Zaslal: St 25.02.09 22:15 |   |
urcite ich maju lebo keby nemali istotu ze ich maju tak si ma nevyhodia z msn kontaktov
| citácia: | | tak zbehni do banky a povedz, ze si to poslal na zly ucet, peniaze ti vratia do 2 tyzdnov a je po probleme. nabuduce nebud taky lakomy, a ked chces usetrit par korun tak kupuj z ebay |
chcem reagovat este na to ze ked si vravel ze ak chcem usetrit tak mam kupovat z ebay.com aku mam podla teba istotu ze ma neodrbe ten seller z ebay.com ktory predava ten dany produkt ktory chcem napr ten seller moze do popisu produktu napisat ze je uplne novy a ja mu to zaplatim a ked mi to pride tak zistim ze ten dany produkt je pouzivany alebo mi nepride vobec ako napr teraz ten book co potom? |
| |
  |
 |
icefire
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 02.01.2006 Príspevky: 676
 | Zaslal: Št 26.02.09 20:38 |   |
boze, uz sa pytas fakt hlupost, to sa ani necudujem, ze si o tie peniaze prisiel. Podla mna navyse si az moc malo nahnevany, ako to teda vlastne bolo ?
aj chces vediet ako funguje ebay, tak si to pozri v google, mas tam trilion veci k tomu, vsetko na zlatej tacke nedostanes |
| |
  |
 |
Googler1
 Užívateľ
 | Zaslal: Št 26.02.09 21:08 |   |
samozrejme ze ma to vytaca ako svina ale potrebujem si ntb kupit za co najvyhodnejsiu cenu a potrebujem si ho zohnat cez nejaky overeny shop aby ma zase neodrbali takze preto som sa pytal ci ma nejako nemozu odrbat aj cez ebay ci je to nejako zabezpecene |
| |
  |
 |
icefire
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 02.01.2006 Príspevky: 676
 | Zaslal: Št 26.02.09 22:19 |   |
ehm ? pocul si niekedy o asociacii dvoch slov ebay a bezpecnost v zlom slova zmysle ? pokial viem, je to jedna z najbezpecnejsich instancii na predaj takychto veci, o svoje peniaze sa bat nemusis pokial nieco vyslovene nezvores |
| |
  |
 |
Googler1
 Užívateľ
 | Zaslal: Ut 03.03.09 17:38 |   |
Aké vysoké je clo na tovar z Číny? |
| |
  |
 |
Googler1
 Užívateľ
 | Zaslal: Št 05.03.09 16:42 |   |
máte niekto skúsenosti so spoločnosťami dhgate.com alebo alibaba.com fungujú na podobnej báze ako ebay.com ale zaujimalo by ma či nejakým spôsobom neodrbavajú keď hovoríte že ebay.com je bezpečný tak chcem vedieť či sú bezpečné aj tieto dve spoločnosti diky za odpovede. |
| |
  |
 |
Quantum
 Užívateľ
 Založený: 28.11.2008 Príspevky: 412 Bydlisko: BA
 | Zaslal: Po 09.03.09 23:12 |   |
Alibaba.com je ako info portal. To znamena, že ak niečo predavaš, zaplatiš poplatok a možeš tam ponukať čo len chceš. Nieje to ako e-bay, že dostavaš pozitivne body. Na alibaba.com si to môžeš kupiť. Napr. gold member - zaplatiš a si gold je to niečo ako svetove Avizo pre veľko odberateľov. Ono vačšinou tam musiš vziať viac kusov. Ako napr. 20 notebookov, 50 graf. kariet atď.. ale niekedy sa da aj po jednom kuse. |
_________________ Enermax PRO+ 525 W, DFI LanParty P45, 4GB a-data (vitesta extreme), Samsung SpinPoint F1 640 GB, E8500 @ 3,9 Ghz, Scythe Ninja 2, HIS HD4850 Ice Q4. / Madworld game.
Notebook / Dell XPS. | |
  |
 |
Googler1
 Užívateľ
 | Zaslal: Ut 10.03.09 10:47 |   |
a ty si odtial uz nieco bral? mas s tym skúsenosti? |
| |
  |
 |
hangar4
 Užívateľ
 Založený: 25.06.2009 Príspevky: 26
 | Zaslal: Pi 18.09.09 14:58 |   |
cawte chcel by som sa vas opytat ci mate neake skusenosti z http://www.ebay-digital.com/ doporucuju veci bez problemov??? a ked ste niekedy odtial nieco brali tak ako dlho trvalo kym vam prisla neaka vec dakujem |
| |
  |
 |
shenzhenlonghua
 Užívateľ
 Založený: 15.12.2009 Príspevky: 1
 |
www.esaleschina.com by som potreboval vedieť to isté Ako u predchádzajúcich troch shopoch ako je to s poplatkami za dopravu also |
| |
  |
 |
Blackshadow
 Užívateľ
 Založený: 09.09.2007 Príspevky: 3159 Bydlisko: Nové Zámky
 | Zaslal: Ut 15.12.09 10:13 |   |
Prepac, ale mas tam napisane ceny dopravy.. Staci nebyt lenivy a najdes to tam  |
_________________ "It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď | |
   |
 |
|