|
 | | |
| Autor | Správa |
Kosi
 Užívateľ
 Založený: 31.01.2009 Príspevky: 8
 | Zaslal: Pi 08.05.09 15:16 |   |
Ahojte
Hladam programatora na doladenie a zlepsenie funkcnosti mojho webu www.seemybest.com
Vec sa ma tak, ze stranka je funkcna, ale chcel by som tam dorobit par veci navyse + najist niekoho koho by som mohol oslovit, keby sa vyskytol problem + nejaky novy napad.
Ak by mal niekto seriozny zaujem (pre viac info), bolo by dobre kontaktovat ma cez SS, alebo na maily seemybest@seemybest.com
Samozrejme by som upravy na stranke zaplatil.
Mam seriozny zaujem posunut uroven webu vyssie, preto by bolo fajn, keby ma kontaktovali ludia, ktory uz maju daku tu skusenost s podobnou typom webu.
Zaroven by som chcel poziadat pripadneho zaujemcu, aby poslal referencie na svoju pracu
Vdaka |
| |
  |
 |
Kosi
 Užívateľ
 Založený: 31.01.2009 Príspevky: 8
 | Zaslal: Pi 22.05.09 20:19 |   |
chcel by som este upresnit poziadavku, ze programator by mal byt z BA okolia, predsa si len neviem predstavit ako niektore upravy vysvetlujem po mailoch...
dakujem |
| |
  |
 |
shaggy
 Moderátor
 Založený: 21.02.2006 Príspevky: 4627 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: St 03.06.09 16:55 |   |
Pre všetkých (vrátane neopagan-a):
| citácia: | | Pokiaľ nemáte o ponuku záujem, tak sa prosim ani nevyjadrujte, poprípade si to riešte pomocou súkromných správ! |
|
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. | |
    |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |