| Autor | Správa |
dharma.sk
 Užívateľ
 Založený: 02.08.2006 Príspevky: 19
 |
..ale mozno to nieje mod... vlastne neviem co by to malo byt...
malo by to robit nieco take, ze ked niekto prida novu temu vo fore a niekto na tuto temu odpovie, odpoved bude zarovno pod textom temy. ale ked niekto odpovie na odpoved k teme, tak tato odpoved na odpoved uz bude posunuta vpravo o odsek... atd..
odpoved na odpoved na odpoved bude zas len posunuta kusok vpravo...
a priame odpovede na text temy budu zarovno stale...
Neviete o niecom takom?
Dakujem. |
| |
  |
 |
rEnEeK
 Užívateľ
 Založený: 14.02.2006 Príspevky: 125
 |
Pravdupovediac si ma teraz riadne domiešal... Odpoveď na odpoveď atď... Napíš to trochu zrozumiteľnejšie  |
| |
  |
 |
dharma.sk
 Užívateľ
 | Zaslal: Št 03.08.06 10:16 |   |
|
  |
 |
JanoF
 Správca fóra
 Založený: 01.05.2005 Príspevky: 8736 Bydlisko: Bratislava Vek: 27
 | Zaslal: Št 03.08.06 11:23 |   |
| dharma.sk napísal: | ..ale mozno to nieje mod... vlastne neviem co by to malo byt...
malo by to robit nieco take, ze ked niekto prida novu temu vo fore a niekto na tuto temu odpovie, odpoved bude zarovno pod textom temy. ale ked niekto odpovie na odpoved k teme, tak tato odpoved na odpoved uz bude posunuta vpravo o odsek... atd..
odpoved na odpoved na odpoved bude zas len posunuta kusok vpravo...
a priame odpovede na text temy budu zarovno stale...
Neviete o niecom takom?
Dakujem. | nato mozes zabudnut taky mod nieje a pochybujem ze by aj take nieco niekto robil, toto nieje forum vytvorene na kolene ako trebars tamto z pravdy cize ak chces taketo forum tak si stiahni nieco take na www.hotscripts.com ale zabudni potom na phpbb  |
_________________ Skrinka: Nexus Morpho & Enermax UCTB12P | Zdroj: Enermax EMG800AWT 800W | Základná doska: Asus Rampage III Gene | Procesor: Intel Core i7 990X Extreme Edition 3.46 GHz & Scythe Susanoo SCSO-1000 | Pamäť: Kingston HyperX XMP 24 GB DDR3 1600 MHz | Grafická karta: Asus GeForce GT 440 1 GB DDR3 & Thermalright HR-03 | Pevný disk: Intel SSD 510 Series 250 GB & Hitachi Deskstar 5K4000 4000 GB | Optická mechanika: Plextor PX-820SA | Čítačka kariet: Akasa AK-ICR-11 | Klávesnica: Logitech G19 | Myš: Logitech G9x & Razer Kabuto | Monitor: 24" LCD Eizo FlexScan S2431WE | Reproduktory: Logitech Z-2300 | Operačný systém: Microsoft Windows 7 & FreeBSD 9 | Záložný zdroj: APC Back-UPS ES 700 | Spotreba: Idle - 200W / Burn - 400W | Mobil: Nokia N9 64 GB | |
       |
 |
dharma.sk
 Užívateľ
 | Zaslal: Št 03.08.06 11:40 |   |
| JanoF napísal: | toto nieje forum vytvorene na kolene ako trebars tamto z pravdy  |
ach, tu nejde o to aby to ci je vytvorene na kolene...
ide o sposob zobrazovania odpovedi...
nepredpokladam zmenu vzhladu, iba zmenu zobrazovania odpovedi...
ale diky za link. |
| |
  |
 |
JanoF
 Správca fóra
 | Zaslal: Št 03.08.06 11:42 |   |
| dharma.sk napísal: | ach, tu nejde o to aby to ci je vytvorene na kolene...
ide o sposob zobrazovania odpovedi...
nepredpokladam zmenu vzhladu, iba zmenu zobrazovania odpovedi...
ale diky za link. | ja viem co mas na mysli a taketo fora maju weby obvikle svoje vlastne, phpbb taketo nieco nepotrebuje kedze je kazdy prispevok rozdeleny a este ktomu moze mat kazdy user svoju postavicku cize presne vidis ze je to prispevok od niekoho ineho a nepotrebujes taketo posuvanie  |
_________________ Skrinka: Nexus Morpho & Enermax UCTB12P | Zdroj: Enermax EMG800AWT 800W | Základná doska: Asus Rampage III Gene | Procesor: Intel Core i7 990X Extreme Edition 3.46 GHz & Scythe Susanoo SCSO-1000 | Pamäť: Kingston HyperX XMP 24 GB DDR3 1600 MHz | Grafická karta: Asus GeForce GT 440 1 GB DDR3 & Thermalright HR-03 | Pevný disk: Intel SSD 510 Series 250 GB & Hitachi Deskstar 5K4000 4000 GB | Optická mechanika: Plextor PX-820SA | Čítačka kariet: Akasa AK-ICR-11 | Klávesnica: Logitech G19 | Myš: Logitech G9x & Razer Kabuto | Monitor: 24" LCD Eizo FlexScan S2431WE | Reproduktory: Logitech Z-2300 | Operačný systém: Microsoft Windows 7 & FreeBSD 9 | Záložný zdroj: APC Back-UPS ES 700 | Spotreba: Idle - 200W / Burn - 400W | Mobil: Nokia N9 64 GB | |
       |
 |
dharma.sk
 Užívateľ
 | Zaslal: Št 03.08.06 12:02 |   |
| JanoF napísal: | phpbb taketo nieco nepotrebuje kedze je kazdy prispevok rozdeleny a este ktomu moze mat kazdy user svoju postavicku cize presne vidis ze je to prispevok od niekoho ineho a nepotrebujes taketo posuvanie  |
Ok, chapem ze take nieco proste neexistuje. dakujem.
nesuhlasim vsak s tym, ze by postavicka mohla vyriesit to o co mi ide..
nechapem ako to myslis ze kazdy prispevok je rozdeleny...
priklad.
na jednu temu dajme tomu diskutuje naraz 20 ludi...
niekto odpoveda na temu, niekto odpoveda na odpoved, niekto na odpoved na odpoved....
prispevky sa zaradia podla casu odoslania, alebo podla casu kedy dotycny klikol na "odpovedat"
prispevky sa zaradia rad radom pod seba a je nemozne zistit ktora odpoved sa na co vztahuje, ak len nebola pouzita funkcia "citovat" ale aj vtedy je odpoved na urcity prispevok zobrazeny daleko od neho...
toto riesi funkcia "vlakno" ktoru phpBB nema a preto pri velkom pocte diskutujucich sa stava neprehladne... -neprehladne co kto na co odpoveda.
kde by som mohol toto pripomienkovat autorom?
dakujem.
(chapes? ...nieje tak? podotykam - plati to pri velkom pocte diskutujucich a rozsiahlych debatach) |
| |
  |
 |
javo
 Užívateľ
 Založený: 02.07.2006 Príspevky: 1696 Bydlisko: Slovakia - Námestovo
 | Zaslal: Št 03.08.06 12:05 |   |
to dharma.sk :
to je blbost, na tomto fore nic take neni a je to prehladne aj bez takyx doplnkov |
_________________ Zivot je jednoduchy , staci sa rozhodnut a neobzerat sa spat. Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos. | |
  |
 |
JanoF
 Správca fóra
 | Zaslal: Št 03.08.06 12:13 |   |
| dharma.sk napísal: | Ok, chapem ze take nieco proste neexistuje. dakujem.
nesuhlasim vsak s tym, ze by postavicka mohla vyriesit to o co mi ide..
nechapem ako to myslis ze kazdy prispevok je rozdeleny...
priklad.
na jednu temu dajme tomu diskutuje naraz 20 ludi...
niekto odpoveda na temu, niekto odpoveda na odpoved, niekto na odpoved na odpoved....
prispevky sa zaradia podla casu odoslania, alebo podla casu kedy dotycny klikol na "odpovedat"
prispevky sa zaradia rad radom pod seba a je nemozne zistit ktora odpoved sa na co vztahuje, ak len nebola pouzita funkcia "citovat" ale aj vtedy je odpoved na urcity prispevok zobrazeny daleko od neho...
toto riesi funkcia "vlakno" ktoru phpBB nema a preto pri velkom pocte diskutujucich sa stava neprehladne... -neprehladne co kto na co odpoveda.
kde by som mohol toto pripomienkovat autorom?
dakujem.
(chapes? ...nieje tak? podotykam - plati to pri velkom pocte diskutujucich a rozsiahlych debatach) | na toto sluzi tlacitko Citovat cize neviem kde vidis problem toto funguje na xy forach ci uz to je phpBB alebo vBulletin alebo iny system vsade to je taketo a je to prehladne |
       |
 |
scooby
 Užívateľ
 Založený: 04.07.2006 Príspevky: 229 Bydlisko: Sereď
 | Zaslal: Št 03.08.06 12:26 |   |
inak ak ste si vsimli to co si sem dal je tvorene v asp a v phpbb urcite take neco neexistuje |
_________________ scobby's PC: procesor - AMD Sempron 3000+ 1.81 GHz pamet RAM - 1 Gb HDD - 250 Gb SATA II WD Grafika - ATI Radeon Shapire 9550 256 MbMys : Razer Copperhead 2000dpi chaoz green DVD RW - LG
I wanna play a game | |
    |
 |
dharma.sk
 Užívateľ
 | Zaslal: Št 03.08.06 12:27 |   |
asi sa neviem spravne vyjadrit, ale skusim to este raz.
Citovat je v poriadku.
ale predstav si, ze teraz ja odpovedam tebe. pisanie tejto odpovede mi zaberie vela casu napriklad. a predtym ako to odoslem, uz niekto odpovie napriklad na prvy prispevok... dajme tomu ze odpovedia dvadsiati...
potom tato moja odpoved sa zobrazi az za tymi dvadsiatimi...
straca to kontinuitu... suvislost...
chapes?
ano, mozem citovat a tym je jasne na co odpovedam... ale v priestorovom rozlozeni stranky sa moja odpoved na nejaky konkretny prispevok zobrazi niekde odveci...
vlakno zabezpecuje prave to, aby prispevok a odpovede na prispevok boli spolu...
samostatne prispevky radi za sebou podla casu odoslania a odpovede na prispavky radi k prislusnym prispevkom...
podotykam - zmysel to ma pri velkom pocte diskutujucich...
takze...
kde by som toto mohol pripomienkovat autorom phpBB? |
| |
  |
 |
JanoF
 Správca fóra
 | Zaslal: Št 03.08.06 12:32 |   |
| scooby napísal: | | inak ak ste si vsimli to co si sem dal je tvorene v asp a v phpbb urcite take neco neexistuje | to v akom jazyku to je napisane nieje podstatne, take forum sa da vytvorit aj v php
vid. http://www.pcrevue.sk/buxus_dev/generate_page.php?page_id=132
| dharma.sk napísal: | asi sa neviem spravne vyjadrit, ale skusim to este raz.
Citovat je v poriadku.
ale predstav si, ze teraz ja odpovedam tebe. pisanie tejto odpovede mi zaberie vela casu napriklad. a predtym ako to odoslem, uz niekto odpovie napriklad na prvy prispevok... dajme tomu ze odpovedia dvadsiati...
potom tato moja odpoved sa zobrazi az za tymi dvadsiatimi...
straca to kontinuitu... suvislost...
chapes?
ano, mozem citovat a tym je jasne na co odpovedam... ale v priestorovom rozlozeni stranky sa moja odpoved na nejaky konkretny prispevok zobrazi niekde odveci...
vlakno zabezpecuje prave to, aby prispevok a odpovede na prispevok boli spolu...
samostatne prispevky radi za sebou podla casu odoslania a odpovede na prispavky radi k prislusnym prispevkom...
takze...
kde by som toto mohol pripomienkovat autorom phpBB? | autori phpbb sa ti nato vykaslu ale ak chces skusit prosim www.phpbb.com a tam najdes kontakty. Ano zmysel to ma ale nie pri tomto systeme for tu to proste nieje podstatne, ako vidis tak som odpovedal na dva prispevky naraz v jednom prispevku, cize stale nechapem ze naco by to bolo dobre, ak vies vyuzivat funkciu citovat tak nieje vobec problem  |
       |
 |
dharma.sk
 Užívateľ
 | Zaslal: Št 03.08.06 12:54 |   |
su iba riesenia...
vsimni si vsak, ze obe tvoje odpovede - aj scoobimu aj mne zaradilo az za moj prispevok... a keby medzi mojim poslednym prispevkom a tvojim poslednym prispeli este dalsi dvadsiati, boli by ich prispecky medzi...
je to otazka kontinuity.
nieje to problem.
je to podnet na riesenie
dik za info |
| |
  |
 |
JanoF
 Správca fóra
 | Zaslal: Št 03.08.06 13:02 |   |
| dharma.sk napísal: | je to podnet na riesenie
dik za info | njn ale nemusis stym ani trochu pocitat ze by autori phpbb nieco taketo implementovali do phpbb jedine ze si to sam naprogramujes a das donho ale inac urcite nie |
       |
 |
MASH
 Užívateľ
 Založený: 13.06.2005 Príspevky: 54
 | Zaslal: So 05.08.06 22:19 |   |
| dharma.sk napísal: |
|
Lenže toto, paradoxne zneprehľadňuje fórum. Keď chceš pozrieť nové príspevky, musíš prezerať celý "strom". Tuto ich máš na konci.
Podľa mňa v threade nemajú čo hľadať odpovede na odpovede odpovedí. Buď sa vyjadruješ k zadanému problému, alebo otváraš iný. A na to treba založiť novú tému. |
_________________ A čo ste čakali, Krémeše? | |
  |
 |
|