IT NEWS PC REVUE PC FORUMInternet time: @552
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Investujte s rozumom

Servery Cisco UCS vám ušetria 30 percent prevádzkových nákladov www.ucsservery.sk

Ste administrátorom?

Zlepšite svoje vedomosti v oblasti správy sietí na našich kurzoch! www.gopas.sk

PZP Genertel online

Garancia najnižšej ceny pre autá nad 70 kw a do 2250 kg! Iba do stredy 15.2. www.genertel.sk

Nová súťaž

Zapojte sa do Kaufland súťaže a hrajte o nákupné poukážky v hodnote 100 a 50 €. www.kaufland.sk

Právnické eso

Študenti práva a právnici, ukážte sa. Vyhrajte tablet, smartfón a iné ceny! www.najpravo.sk

Hľadám HTML + CSS kódera

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Blackshadow
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.09.2007

PríspevokZaslal: Št 02.09.10 13:17Odpovedať s citátomNávrat hore

Hľadám spoľahlivého HTML kódera, ktorý dokáže design z .PSD dostať do HTML + CSS podoby.

Stránka sa musí zobrazovať správne a rovnako vo všetkých používaných prehliadačoch - IE 6,7,8, FF, Opera, Chrome/Safari.

Momentálne je na práci design internetového obchodu. Je potrebné vedieť nakódovať aj niektoré podstránky a prvky, ako napríklad pekný formulár na registráciu / nákupný košík a podobne.
Znalosť Cufonu je veľkou výhodou, ak nepoznáte, tak sa naučíte.

Vyžadujeme veľa času a zastih hlavne poobede a večer. Komunikácia a flexibilita je dôležitá. Pracuje sa v týme, komunikovať budete hlavne s grafikom a so mňou (PHP kóder).

Môže byť kľudne aj študent, ale spoľahlivý, jedná sa o dôležité zakázky a od kvality záleží ďalšia spolupráca a množstvo ďalšej práce.

Platiť budem po odvedení práce, za každý prvok aj zvlášť.

Jedná sa o dlhodobú spoluprácu, práce je veľa.

Cez súkromnú správu zasielajte odkazy na Vaše reálny referencie, niečo o Vás, ceny za konkrétne príklady, ktoré ste už robili, či viete pracovať s Cufonom, a kontakt - mobilné číslo, email a Skype/Jabber/ICQ.

Moj skype: blackshadow91, Jabber: blaskovic@jabber.org

Ďakujem

"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
Blackshadow
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.09.2007

PríspevokZaslal: So 04.09.10 10:47Odpovedať s citátomNávrat hore

Prislo mi dostatok sprav, nieco vybereme (uz asi aj je vybrane).

Dakujem, uz nemusite posielat...

"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď