IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @623
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Ekonomický softvér KROS

Programy na vedenie komplexnej agendy JÚ a PÚ. Vyskúšajte demo zadarmo! www.kros.sk

Účtovníctvo, Faktúry, Sklady

jednoducho ovládateľné programy od MRP za 20 rokov cez 100000 inštalácií www.mrp.sk

Top novinka v O2 e-shope

Objednajte si dlhoočakávaný Samsung Galaxy S III. V e-shope za 589,63 € pausal.o2.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Poistenie presne pre Vás

Využite naše komplexné služby, sme tu práve pre Vás - presvedčte sa. www.uniqa.sk

Hladam hru

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
googlo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 22.03.2008

PríspevokZaslal: So 23.08.08 0:07Odpovedať s citátomNávrat hore

Bola to hra otom ze som vydel pohlad z prvej osoby a prvy level bol vmeste a islo tam oto ze ste museli zostrelovat vtaky prakom,bola to taka lepsia hra lebo mi to nastarom PC sekalo a normalne sa instalovala a teraz neviem kde je to CD kde som ju mal ani jak sa volala lebo ked som zistil ze to seka tak to islo prec...ale teraz mam novy PC a chcel by som si to zahrat len nemam ani sajnu jak sa to volalo nestretol sa nahodou niekdo stouto hrou? lebo uz neviem kde ju mam hladat...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
raf
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 14.04.2008

PríspevokZaslal: Po 25.08.08 11:52Odpovedať s citátomNávrat hore

Je to Moorhuhn 3? Bola to fakt sranda - no uz si tiez na to spominam len s nostalgiou. http://plnehry.idnes.cz/arkady/moorhuhn3.html - len neviem, ci prvy level bol v meste a tu sa striela puskou - asi to nie je presne ono - mozno to bola nejaka bud starsia alebo novsia verzia. Mozno na tejto stranke je to, co hladas: http://www.slunecnice.cz/hry/moorhuhn/

pc: MB: MSI K9N SLi (chipset nvidia nforce 570 SLi), CPU: amd athlon X2 5600+ 2.8 Ghz Windsor chladeny ac freezer 64 pro, ram:2 GB 800Mhz DDR2 A-DATA Vitesta Extreme Edition (2x1GB), grafika: Sapphire Radeon HD 3870 512MB, HDD:Hitachi deskstar SATA2 7200 rpm 500.1GB, PSU: 450W Eurocase
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQZobraziť autorove WWW stránky
googlo
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 26.08.08 13:38Odpovedať s citátomNávrat hore

nie nebola to ziadna zo serie moorhuhn , tam bol volny pohyb v meste cize ako kebi nejaka first person strielacka
Skyro
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 23.10.2007

PríspevokZaslal: Ut 26.08.08 13:41Odpovedať s citátomNávrat hore

neboli to ,,Kuřence"?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQ
googlo
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 27.08.08 23:14Odpovedať s citátomNávrat hore

to nie to bola ANG hra, je to tazke lebo ja si stoho pamatam len obrazky ako ked som to hral jajha a takto to najst to je jak ihla v kopke sena
Zaslať odpoveď