IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @614
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Vyhraj Lego Duplo každý deň

Zapojte sa do súťaže a vyhrajte! Je to tak jednoduché! www.duplo.lego.com

Dala som si poradiť

O moje peniaze je postarané. A o vaše? www.partnersgroup.sk

Slovenský hokej čaká na teba

Ukáž čo v tebe je a pomôž Slovensku vyhrať zlato v online hokejovej hre. www.hrajhokej.sk

Rýchla online pôžička.

Až do výšky 1500 €, bez uvedenia účelu a dodatočných poplatkov. www.proficredit.sk

Lacné ubytovanie pri Balatone

Ubytuj sa teraz až s 50% zľavou Akciové zľavy na viac ako 1000 ubytovaní szallasguru.sk

Hladam Drupalistov, alebo PHPckarov

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
SonnY
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.12.2006

PríspevokZaslal: Št 16.12.10 11:43Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahojte.
Hladam ludi, ktory robia s Drupalom. Tym mam na mysli programovanie modulov, znalost vsetkych API Drupalu, Javascript/Ajax/jQuery vyhodou. NEHLADAM POUZIVATELOV DRUPALU, ALE PROGRAMATOROV !!!!!!!!!!!!!!!!

Pokial Drupal neviete, ale STE NAOZAJ DOBRY PHPckar, tak vas Drupal naucim, vymenou za to ze budete pre mna pracovat(podmienky si dohodneme osobne).

Najlepsie ak ste z BA, ale praca z domu nie je problem(iba ak uz programujete pre Drupal). Zivnost zo zaciatku nie je nutna, ale casom urcite ano.

Ak mate zaujem, kontaktujte ma na ijaros na gmaily. Ak programujete moduly pre Drupal, poslite mi nejaky vas modul a pripadne aj nejake referencie. Ak ste "len" PHPckar, tak mi taktiez poslite nejake ukazky kodu a ak mate aj nejake referencie.

Referencie ma az tak netrapia. Dolezite je ze bud viete robit moduly pre Drupal a za behu sa zlepsite, alebo ste naozaj dobry PHPckar a postupne sa Drupal naucite.

Piste len vysokoskolaci, resp od 18r(inak jedine ak si myslite ze ste naozaj dobry).

Idealne ak by ste mohli priste v stredu 22.12 na stretko do BA.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď