IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @604
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Westend Tower

Kancelárie pre malých i veľkých - prenájom už od 9,50 €/m2/mesačne. www.westendtower.sk

Zbavte sa viazanosti

Za Samsung Galaxy Ace so zlatým O2 Paušálom zaplatíte teraz 12 €! pausal.o2.sk

Magio Internet

Najobľúbenejší internet dostupný pre viac ako 80% obyvateľov SR. Od Telekomu telekom.sk

Televízia Magio

Široký výber programov, super funkcie, Magio Archív, + prvých 100 dní zadarmo. Telekom.sk

Bezpečnosť výrobkov

Požiadavky chemickej legislatívy Podmienky vstupu na trh Európskej Únie www.ekotox.sk

Hladá sa programátor Visual C++ do Rakúska

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
austriajobs
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.11.2008

PríspevokZaslal: Št 04.12.08 14:03Odpovedať s citátomNávrat hore

Firma podnikujuca v Rakúsku v IT oblasti hladá programátorov C++ a Visual C++. Podmienka: nemecký jazyk (min. stredná úroven).Miesto vykonu prace: Rakusko. Druh pracovného pomeru: zivnost alebo HPP.Prosíme uviest financné poziadavky, hodinovú mzdu v pripade prace na zivnost, alebo plat-netto v pripade HPP. Profesne zivotopisy s prilozenym zoznamom projektov, na ktorych ste pracovali prosim posielajte na adresu: austriajobs@gmail.com
Chcela by som este dodat, ze miesto výkonu práce je Graz. V Rakúsku je zákonom daný 13. aj 14. plat, dalej máte k dispozícii platenú dovolenku v rozsahu 25 dní, rakúske zdravotné a dochodkové poistenie, 38,5-hodinový pracovný týzden a kurzy platené zamestnávatelom. Pracovné povolenie vybavuje zamestnávatel a na pohovore je prítomný slovenský HR-odborník spolocnosti (teda ja ). Po úspesnom pohovore som Vám aj nadalej k dispozícii (byt, administratíva, atd.). Ak by ste mali akékolvek otázky, neváhajte, píste: austriajobs@gmail.com
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď