IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @584
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Ekonomický softvér KROS

Programy na vedenie komplexnej agendy JÚ a PÚ. Vyskúšajte demo zadarmo! www.kros.sk

Účtovníctvo, Faktúry, Sklady

jednoducho ovládateľné programy od MRP za 20 rokov cez 100000 inštalácií www.mrp.sk

Top novinka v O2 e-shope

Objednajte si dlhoočakávaný Samsung Galaxy S III. V e-shope za 589,63 € pausal.o2.sk

Poistenie presne pre Vás

Využite naše komplexné služby, sme tu práve pre Vás - presvedčte sa. www.uniqa.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

HELP - win7 na 2 diskoch

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Jacku
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 07.12.2008

PríspevokZaslal: St 04.01.12 16:19Odpovedať s citátomNávrat hore

Prosim o radu - uz sa dva dni s tym trapim. Zajtra musim bratovi poslat jeho 1TB disk na ktorom je win7. Kedze mi neslo bootovat win z USB tak som nainstaloval dalsi win na moj disk pocas toho ako bol spusteny win 7 z bratovho disku.
Problem je taky ze ak su zapojene obi2 disky tak pekne nabehne obrazovka kde si mozem vybrat z ktoreho disku chccem win pustit. Ale po odpojeni bratovho disku pise / missing bootmgr a windows na mojom disku vobec nenabehne.
Prosim o rychlu radu
Vopred diky
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Ďuri
Administrátor
Administrátor

Založený: 11.08.2007

PríspevokZaslal: St 04.01.12 16:30Odpovedať s citátomNávrat hore

Ocividne si nainstalovat zavadzac na ten disk, ktory odpajas. Odpoj bratov disk, nabootuj Windows z DVD/USB a v recovery konzole zadaj prikazy `bootrec /fixboot` a `bootrec /fixmbr`, resp. si pozri manual k programu bootrec, ako obnovit zavadzac.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuJabberSkype
Jacku
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 07.12.2008

PríspevokZaslal: St 04.01.12 17:39Odpovedať s citátomNávrat hore

tam vznika problem ze mi nechce bootovat z USB a momentalne nemam DVD mechaniku lebo v starom pc som mal PATA a t nepasuje do noveho pc ... bude tiez pise missing bootmgr alebo sa len tvari ze nacitava a nic nespravi ... predtym ked som skusal bootrec tak pisalo ze nerzoznalo prikaz ...

// pridané po 36 minútach od posledného príspevku

teraz som skusil cez EasyBCD nahodit na moj disk k windowsu nove BCD a MBR teraz pri spusteni vypise chybu boot/BCD a pod tym chyba s vela cislami

// pridané po 26 minútach od posledného príspevku

hotovo ) cez EasyBCD som prestavil disk z ktoreho ma BIOS nacitat MBR a ide to ..
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď