IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @564
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Hľadáte CRM softvér?

SunSoft.CRM • množstvo funkcií • možnosť individuálnych úprav • výhodná cena crm.sunsoft.sk

Top novinka v O2 e-shope

Objednajte si dlhoočakávaný Samsung Galaxy S III. V e-shope za 589,63 € pausal.o2.sk

Nový Ambi Pur Fresh Air

Odstráňte nepríjemný zápach a môžete voľne dýchať. youtube.com/AmbiPur_SK

Bonus 50 € za prenos

čísla do O2 na ktorýkoľvek program s platbou na faktúru. V e-shope. www.o2.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

hdd start problem

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
BrumikPE
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 23.08.2010
Vek: 21

PríspevokZaslal: Št 01.12.11 15:39Odpovedať s citátomNávrat hore

zdravicko, tak dnes mi nechcel nabehnut PC po tom ako som sa vratil z intraku..klasicky som si myslel ze zasa daco spravila mama/sestra lebo je to uplne bezne ze daco nie je tak ako ked som odchadzal..
ale potom ma napadla jedna vec - uz sa mi to raz stalo, tak som skusil spravit znova to iste a fici to, ale aj tak by som tomu chcel prist na koren..

takze takto nejako to vyzera:
zapnem pc, bum nenaskoci mi ani uvodna obrazovka ci chcem ist do BIOSu...reku fajn, vypnem zo siete, zapnem este raz a skusim ci sa mi roztocia hdd (ked zapnem PC, tak skor ako sa rozbehnu hdd je pocitac akokeby uspaty, neviem mozno daco kontroluje? az potom pocut hdd ako startuju a zacina cely start PC...robi to odkedy mam dosku v popise) a hdd pekne idu, no stale cierna obrazovka...pokontrolujem vsetky kable, nikde nic odpojene...tak ma napadlo ze raz sa mi uz daco podobne stalo, ale vtedy mi tusim aspon vypisalo ze system disk boot failure..teraz nic...odpojil som od elektriky vedlajsi hdd ktory mam na hudbu atd (ten 250GB hitachi ci co to mam) a nech sa paci, po zapnuti pocitaca mi sice najskor nabul startup fix repair (ci ako to je) ale teraz mi to normalne ide, akurat ze mam odpojeny vedlajsi disk...minule ked som ho zapol tak to islo v poriadku az do teraz, takze tipujem ze ked vypnem pc a zapnem druhy disk, tak mi vsetko v pohode naskoci..zaujimalo by ma teda ze ci neviete kde by mohol byt problem...

vdaka

CPU: Q6600 2.4GHz MB: P5N32-E SLI GPU: GB GTX260 OC 216SP 896MB RAM: A-DATA Vitesta 800MHz 2x2GB DDR2 dual channel PSU: docasne Thermaltake PurePower 420W HDD: WD 6400AAKS DVD-RW: Pioneer DVR-216D CASE: Thermaltake Soprano silver + window
Monitor:ASUS ML239H
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
majky358
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.06.2008
Vek: 18

PríspevokZaslal: Pi 02.12.11 21:47Odpovedať s citátomNávrat hore

nedostačujúci zdroj, nastavenie bootu, skontroluj napájanie disku

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 23.08.2010
Vek: 21

PríspevokZaslal: Ne 04.12.11 13:52Odpovedať s citátomNávrat hore

s bootom som nic nerobil a ficim takto vyse roka, zdroj je slaby, ale momentalne potrebujem peniaze na ine veci, aj tak 420W by malo na tu zostavu stacit...napajanie myslis cez everest napr. alebo nejako "mechanicky"? lebo ja si s elektrikou netykam moc

CPU: Q6600 2.4GHz MB: P5N32-E SLI GPU: GB GTX260 OC 216SP 896MB RAM: A-DATA Vitesta 800MHz 2x2GB DDR2 dual channel PSU: docasne Thermaltake PurePower 420W HDD: WD 6400AAKS DVD-RW: Pioneer DVR-216D CASE: Thermaltake Soprano silver + window
Monitor:ASUS ML239H
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď