IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @560
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Ako zvládnuť účtovníctvo?

Vyskúšajte ekonomický software KROS, pomôže Vám. Vyskúšajte demo zadarmo! www.kros.sk

Hľadáte CRM softvér?

SunSoft.CRM • množstvo funkcií • možnosť individuálnych úprav • výhodná cena crm.sunsoft.sk

Účtovníctvo, Faktúry, Sklady

jednoducho ovládateľné programy od MRP za 20 rokov cez 100000 inštalácií www.mrp.sk

Zbavte sa viazanosti

Za Samsung Galaxy Ace so zlatým O2 Paušálom zaplatíte teraz 12 €! pausal.o2.sk

Digitálna TV Magio

Kvalitná a vyspelá digitálna televízia, teraz na prvých 100 dní úplne zadarmo! Telekom.sk

HDD-problem

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
milanx
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 29.12.2006

PríspevokZaslal: St 01.02.12 4:06Odpovedať s citátomNávrat hore

Ked zapnem PC tak DISK IDE-ATA sa zapne z 10 pokusov tak 4x, alebo ked uz funguje tak staci do neho drgnut a uz sa vypne a alebo zacne sekat, aj pri nesuspesnych startoch bud uplne nic, alebo seka, niekedy zvykne pomoct ked prehodim napajaci kabel alebo ked prehodim IDE kabel do ineho slotu na doske. Dalej som skusal napojit druhy disk, ten vyzeral ze pojde len ma nechcelo hodit do windowsu, koli nejakej chybe, tak som skusil dat novu instalaciu, a pri formatovani mi vyhodilo daku chybu a ze disk je pravdepodobne poskodeny,dal som restart a od vtedy mi ho vobec nezapne.Este potom som skusal v poradi uz 3 starsi disk, ale ani ten mi neroztocilo, vie mi niekto poradit ci je chyba v tych diskoch alebo v doske a pod???
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
street_punk
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.04.2011
Vek: 22

PríspevokZaslal: St 01.02.12 9:33Odpovedať s citátomNávrat hore

Tak v tomto prípade by mala byť chyba v kábli (skús vymeniť napájací aj dátový kábel). V horšom prípade bude poškodení IDE konektor na doske

NB - HP Pavilion DV7 3190 -- Windows® 7 Home Premium 64-bit -- Intel® Core™ i7-720QM 1,6 GHz az 2,8 Ghz Turbo Boost, 6 MB pamäte cache úrovne 2 -- 4 GB DDR3 -- disk 640 GB SATA 5400 ot/min -- rozlíšenie 1600 x 900 -- NVIDIA® GeForce® GT 230M -- 2 815 MB grafickej pamäte s vyhradenou pamäťou 1 GB DDR3 -- pripojenie 802.11 a/b/g/n
milanx
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 29.12.2006

PríspevokZaslal: St 01.02.12 23:45Odpovedať s citátomNávrat hore

skusal som menit napajacie kable aj IDE aj rozne do IDE slotvov prepojit, asi vsetky mozne kombinacie a stale to iste, nieikedy sa podari prepojit ide to a o chvilu nie....
Zaslať odpoveď