IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @836
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Zbavte sa viazanosti

Za Samsung Galaxy Ace so zlatým O2 Paušálom zaplatíte teraz 12 €! pausal.o2.sk

Bonus 50 € za prenos

čísla do O2 na ktorýkoľvek program s platbou na faktúru. V e-shope. www.o2.sk

Lacné ubytovanie pri Balatone

Ubytuj sa teraz až s 50% zľavou Akciové zľavy na viac ako 1000 ubytovaní szallasguru.sk

Zbavte sa celulitídy

Vyskúšajte novinky s Q10 od NIVEA Viditeľné výsledky už za 2 týždne. www.NIVEA.sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

HD 5770 OC

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Canyon
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.05.2010

PríspevokZaslal: Pi 30.09.11 14:26Odpovedať s citátomNávrat hore

Čaute.

Chcem sa opýtať či mám taktovať pamate na HD 5770 1 GB.Jadro som pretaktoval na 925 MHz a pamata zatiaľ,pretože mi môj kamarát poradil aby som ich radšej netaktovat,pretože jemu sa stalo,že taktoval pamate ale pridal tam pár Mhz myslím 20-30 a o týždeň mu pamate odišli.

Takže chcem vedieť či taktovať a ak budem taktovať tak aká ja taká normálna pretaktovaná hodnota ?

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.09.2008

PríspevokZaslal: Pi 30.09.11 15:36Odpovedať s citátomNávrat hore

taktovanim grafickej v domacich podmienkach si pomozes maximalne 5FPS pri vysokom OC, nestoji to zato, zvysia sa ti teploty - teda vyssie naroky na chladic, ak nestiha tak prida na otackach teda karta bude aj hlucna a v neposlednom rade sa znizuje zivotnost. Osobne taktovanie grafik neuznavam, lebo su nachylnejsie na poskodenie ako ine suciastky ktore sa v PC taktuju.

My PC: MB: Asus P5Q WS, CPU: Intel Core 2 Duo E8400 4Ghz, Cooler: SilentiumPC Spartan 932HE, RAM: 4x1GB 890Mhz Apacer Gold, GPU: XFX 5850 BlackEdition, SSD: Corsair Force Series 3 120GB, HDD: Seagate 7200.11 250GB, PSU: Seasonic S12II 520W, Case: NZXT Alpha & 2x Enermax T.B Silence UCTB12 & NZXT Blue 120mm fan, LCD: LG M2262DP - 22" FullHD DVB-T HD, OS: Windows 7 Pro 64bit, Sp: Logitech X-230, Mo: A4tech XL-750BF, Pad: SteelSeries QcK Mini, Key: Logitech Media Keyboard 600, Joy: Genius F-23.
My Portable: NTB: Acer Aspire One ZG5

V prípade, že na tvoju Súkromnú Správu (SS) nereagujem, založ si tému v príslušnej sekcii na fóre.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď