IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @830
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Účtovníctvo, Faktúry, Sklady

jednoducho ovládateľné programy od MRP za 20 rokov cez 100000 inštalácií www.mrp.sk

Zbavte sa viazanosti

Za Samsung Galaxy Ace so zlatým O2 Paušálom zaplatíte teraz 12 €! pausal.o2.sk

Bonus 50 € za prenos

čísla do O2 na ktorýkoľvek program s platbou na faktúru. V e-shope. www.o2.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Hanliva fotka s hanlivym popisom

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
rin
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.11.2009

PríspevokZaslal: St 04.11.09 13:54Odpovedať s citátomNávrat hore

Dobry den. Mam taky problem, na jedenej nemenovanej stranke (nie socialny portal) sa objavila moja fotka kde som v situacii ked som mal zdravotne problemy a a ta situacia pre mna bola dost chulostiva, a pod fotkou je popis dokonca s mojim menom a tiez je posmesny. Myslim si ze by mi to mozno mohlo niekedy v buducnosti uskodit, a aj keby nie tak ta fotka je tam bez mojho suhlasu a neprajem si aby tam bola, alebo aspon nie aj s menom. Mozem sa pri pisani spravy administratorovi odvolat na nejaky konkretny paragraf zakona? mate skusenosti s podobnou situaciou? Dakujem.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
dominique
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.09.2008

PríspevokZaslal: St 04.11.09 13:58Odpovedať s citátomNávrat hore

§ 11 a § 12 Obciankseho zakonnika. Pozri: http://jaspi.justice.gov.sk/jaspiw1/htm_zak/jaspiw_maxi_zak_fr0.htm

MB: Asus M2N 1394 nForce430; CPU: AMD Athlon X2 3800+ 2,0Ghz; RAM: 2x1GB 800MHz Kingston HyperX CL4; VGA: Sapphire HD4670 512MB; HDD:Maxtor DiamondMax 160GB SATA-II + Samsung SpinPoint F3 500GB; DVD RAM: LG H50L LS; Sound:Creative SB Live!24bit, Audio:Creative Inspire T3100 + Creative HQ1400; LCD:Acer V223W "22"; Key: Ione Scorpio P21; Printer: HP Deskjet 695C; OS:Win XP SP3, PSU: Seasonic S12-II 380W 80+ Bronze
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď