IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @818
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Top novinka v O2 e-shope

Objednajte si dlhoočakávaný Samsung Galaxy S III. V e-shope za 589,63 € pausal.o2.sk

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

Problémy s nadváhou?

Zistite viac o dosiahnutí ľahšej a zdravšej hmotnosti. www.janinblog.com

Poistenie domácnosti

V prípade núdze sa postaráme o Vaše náhradné bývanie - UNIQA Assistance www.uniqa.sk

Najväčší malý byt súčasnosti?

Ešte stále považujete svoj malý byt za obmedzenie? Túžili ste po vlastnom ale mojdom.zoznam.sk

Gta san andreas problém

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
hitman2003
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 28.08.2006

PríspevokZaslal: Pi 25.04.08 9:33Odpovedať s citátomNávrat hore

Mám problém z Gta-ckom..ked savnem hru a dam ju loadnut napise mi ze je chybny save a o iste mi robi ked si stiahnem save z netu...stale mi pise ze je chybny save....co s tym je? dik
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
Triminka
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.03.2008

PríspevokZaslal: Pi 25.04.08 9:49Odpovedať s citátomNávrat hore

Máš HotCofee? Ak áno tak ti žiadne staré savy, ani stiahnuté nepôjdu. To platí aj u niektorých iných modov Čiže pekne odzačiatku =p Alebo reinstall x)

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 28.08.2006

PríspevokZaslal: Pi 25.04.08 11:09Odpovedať s citátomNávrat hore

mám normalnu zakladnu hru...uz som skusal x krat preinstalovat a stale pise ze je chybny save
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
Triminka
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.03.2008

PríspevokZaslal: Pi 25.04.08 11:18Odpovedať s citátomNávrat hore

hmm... Mne to s originálkou nerobí... Skús to patchnúť - gta.cz, tam by si mal nájsť patche a keby dačo tak tam ti možno aj odbornejšie poradia

Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 23.02.2008

PríspevokZaslal: Pi 25.04.08 18:43Odpovedať s citátomNávrat hore

premaž cele san andreas user files alebo zmaž z registru cele gta sa a nainstaluj znova
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
chorche
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.06.2008

PríspevokZaslal: St 30.07.08 14:53Odpovedať s citátomNávrat hore

Mne to zas robi ze ked beham po meste hocikedy tak niekedy nieje vidiet vobec nijaka postava na ulici a tak.Ale mna je vidiet vzdy normalne celeho ale aj ked hram misiu tak niekedy je videt tomu cloveku iba hlavu alebo nohu.Nechapem co to moze byt
kruzin99
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 30.07.2008

PríspevokZaslal: St 30.07.08 20:24Odpovedať s citátomNávrat hore

chorche napísal:
Mne to zas robi ze ked beham po meste hocikedy tak niekedy nieje vidiet vobec nijaka postava na ulici a tak.Ale mna je vidiet vzdy normalne celeho ale aj ked hram misiu tak niekedy je videt tomu cloveku iba hlavu alebo nohu.Nechapem co to moze byt

Vsak to ti staci ne ??? a co sa týka toho SAVU tak vymaz v dokumentoch ZLOZKU kde sa ti GTA uklada spusti cez NEEW GAME zlozka sa vytvori na novo a neni problem s tymto problem sa Grand Theft Auto stretava od nepametia nikdo newi preco
chorche
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 30.07.08 21:00Odpovedať s citátomNávrat hore

Heh.staci,staci len ked mam volaku misiu ze mam niekoho zabit a nieje ho pomaly ani vidiet ale hlavna vec ze po mne striela.Nechapem preco my to robi...
kruzin99
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 30.07.2008

PríspevokZaslal: St 30.07.08 21:30Odpovedať s citátomNávrat hore

ja by osm sa pozrel po grafickej karte ci to chudiatko zvládaa mouzno aj rozlisenie
chorche
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 30.07.08 22:03Odpovedať s citátomNávrat hore

Nie,nie to je v pohode len niekedy akoby sa stalo ze vypadavaju textury.Niekedy sa CJ rozprava len zo vzduchom!!Nemchapem.Ved to mam na naj detailoch tak urcite to nebude tou grafickou lebo my to vobec neseka.A toto iste my robi aj na najmensich detailoch takze chyba bude asi v hre...
desann
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 15.04.2007

PríspevokZaslal: Pi 08.08.08 22:38Odpovedať s citátomNávrat hore

ja som z GTA SA mal tiez jeden problem... Postavy neboli "otexturovane" ale biele...
Vyriesilo to aktualizacia driveru grafickej karty.
Skus aj ty reinstall ale nie tu co mas na CD ale stiahni z netu z oficialnj stranky nVidia / ATI najnovsiu verziu ovladaca...

< MB:MSI K9N Neo-F v3 // CPU: AMD Athlon64 X2 5400+ // RAM: Apacer 2GB 800Mhz DDR2 // GPU: Sapphire ATi RADEON 3870 512MB GDDR4 // HDD #1: Samsung SpinPoint 750 GB SATA 32MB Cache // HDD #2: Seagate Barracuda 80GB IDE 1MB Cache />
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
chorche
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 09.08.08 8:54Odpovedať s citátomNávrat hore

desann napísal:
ja som z GTA SA mal tiez jeden problem... Postavy neboli "otexturovane" ale biele...
Vyriesilo to aktualizacia driveru grafickej karty.
Skus aj ty reinstall ale nie tu co mas na CD ale stiahni z netu z oficialnj stranky nVidia / ATI najnovsiu verziu ovladaca...

To som uz skusal ale nepomohlo.Stiahol som to a akurat my lespie fical COD2.Ale SA bolo take iste....Neviem ako to je vobec mozne
desann
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 15.04.2007

PríspevokZaslal: So 09.08.08 11:28Odpovedať s citátomNávrat hore

chorche napísal:
To som uz skusal ale nepomohlo.Stiahol som to a akurat my lespie fical COD2.Ale SA bolo take iste....Neviem ako to je vobec mozne

mas to GTA SA original?

< MB:MSI K9N Neo-F v3 // CPU: AMD Athlon64 X2 5400+ // RAM: Apacer 2GB 800Mhz DDR2 // GPU: Sapphire ATi RADEON 3870 512MB GDDR4 // HDD #1: Samsung SpinPoint 750 GB SATA 32MB Cache // HDD #2: Seagate Barracuda 80GB IDE 1MB Cache />
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
chorche
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 09.08.08 16:54Odpovedať s citátomNávrat hore

Hej,mam to original.
sike9
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 29.08.2007

PríspevokZaslal: Ne 10.08.08 15:33Odpovedať s citátomNávrat hore

odinstaluj, a vymaz v Dkumentoch wsetko co sa tyka GTA SA a znova naistaluj a hra ti pojde na 100% !!

CPU: Intel C2D E6550, MB: Asus PK5C, VGA: Asus EAH 2600PRO, RAM: 2x1 GB 800MHz CL5 DDR2, Zdroj: Fortron Blue Storom II 500W, HDD: Hitachi 500GB 16MB cache 7200rpm SATA2 , DVD RW sony SATA , Case: Colermaster Centurion, Monitor: LCD Benq FP93GX 19´ . 2 +1 repro Altec Lansing, Tlaciaren: HP Deskjet F370, Mouse: Logitech wirelles , GAmepad: Hama Whitestorm.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkype
Zaslať odpoveď