|
 | | |
| Autor | Správa |
Freelan
 Užívateľ
 Založený: 03.06.2006 Príspevky: 2468 Bydlisko: Brezno
 | Zaslal: Po 04.08.08 15:39 |   |
na ubuntu som kedysi mal aj kubuntu-desktop, ono cez gdm sa ti sice problematickejsie spusta ale ak si zvolime ako default loader kdm tak sa tam da nastavit co treba a QT kniznice pri ubuntu nie su problem je to zalezitost par apt-get... pripadne ak nevies presny nazov apt-cache search... pri ubuntu s tym ozaj nie su starosti... |
| |
  |
 |
branislav.poldauf
 Užívateľ
 Založený: 31.07.2008 Príspevky: 131
 | Zaslal: Po 04.08.08 20:10 |   |
| Freelan napísal: | | na ubuntu som kedysi mal aj kubuntu-desktop, ono cez gdm sa ti sice problematickejsie spusta ale ak si zvolime ako default loader kdm tak sa tam da nastavit co treba a QT kniznice pri ubuntu nie su problem je to zalezitost par apt-get... pripadne ak nevies presny nazov apt-cache search... pri ubuntu s tym ozaj nie su starosti... |
presne, ja pouzivam na ubu vela kde aplikacii a nikdy som neriseil zavislosti ani kniznice, a archu som s tym mal problemy a preto som ho aj nechaal
a myslim ze aj debian to zvlada |
_________________ distro: ubuntu,arch +mnohe ine na skusanie
NTB:MSI-GX600-PX,C2D7500-2,2,3GB ram,320HDD, NV-8600 GT 512MB | |
     |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |