IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @778
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Chcete mať peknú záhradu

Prečo čakať až našetríte? Kúpte hneď, zaplatíte postupne. www.provident.sk

Mobilné telefóny Samsung

O krok pred ostatnými v každom okamihu. Presvedčte sa sami. www.samsung.com

Odstráňte jedy z Vášho tela.

Zbavíte sa únavy, bolestí, alergií, kožných problémov a iných ochorení. www.detoxipan.sk

Online PZP Genertel

Vodiči pozor: Garantovaná najnižšia cena PZP iba do 31.5. Neváhajte! www.genertel.sk

International Jazz Piešťany

Úžasný džez v úžasnom meste! 1. - 10. 6. 2012 Piešťany www.jazzpiestany.sk

GMA x3100 - rozlisenie

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
marekbenco
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.02.2009

PríspevokZaslal: St 11.03.09 18:38Odpovedať s citátomNávrat hore

Mam tu problem s ktorym si akosi neviem dat rady. Mam NT s grafikou GMA x3100. Mal som Vistu a tam sla v pohode len pomaly bo nemam nejak silny processor a aj ramku mam len 1G. Tak som sa rozhodol dat si XP. Ovladace ktore obsahuje xp mi ju rozbehnu ale len na rozlisenie 1024 a nie viac. Ziadne filmy sa kukat nedaju a hry uz vobec. Tak som si stiahol niekolko typov driverov original z INTELU aj z ASUSU pre typ mojho NT. Ale po instalacii sa mi resetuje ako ma ale po nabehnuti sa ukaze 640x480 a 8bit farby neda sa to menit ani pe restartovani. Musim ist do spravca zariadeni a zakazat Mobile Intel (R)965 Express chipset family.Znova mi nabehnu ovladace z windows a znova to iste. Pise sice ze zariadenie nema ziadne konflikty a pracuje spravne ale nepracuje.Skusil som aj vyssi DirectX, dal som SP3, nejaky Splendit ale nic. Nechcem mat Vistu ale XP. Kamosovi bezi v pohode.Ma sice ACER ale v tom to asi nebude. V com moze byt chyba? Lisi sa aj karta ked ma inu vnutornu pamat ale ta ista?

//premenovane, Daron
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Jaro
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 08.11.2006

PríspevokZaslal: Št 12.03.09 18:58Odpovedať s citátomNávrat hore

je to IGP bez vlastnej pamäte takze toto je fuk

CPU Core i5 2400 cooler: CM Hyper 212+ | MB GB PH67-UD3-B3 | RAM 4GB DDR3 1600 | VGA Gainward 9600GT 512MB | monitor Samsung LE37A559 | HDD HITACHI 250GB + WD 640GB | PSU Fortron FSP400-60GLN | Case TT Soprano VB1000 BWS black | Mouse Razer DeathAdder
NB HP ProBook 6450b
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď