IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @765
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Bežme spolu a pomôžme deťom.

Príďte si zabehnúť s ČSOB nadáciou 2.6. od 10tej na Partizánsku lúku v BA. www.csobnadacia.sk

ARES - Distribúcia časopisy

Distribúcia časopisov: Geografia, Barbie Kamarát, Knižná revue, Zornička a iné. www.ares.sk

Súťaž o viac prírody

Pomôžte s Orangeom vyhrať zeleň za 3 300 € pre vaše mesto či obec! www.orange.sk

Bonus 50 € za prenos

čísla do O2 na ktorýkoľvek program s platbou na faktúru. V e-shope. www.o2.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Gigabyte GTS 250

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Subie
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 13.04.2011

PríspevokZaslal: Po 02.01.12 22:54Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravím páni.
Staviam si komp a potreboval by som do ňho nejakú grafárnu,ale tak zasa nepotrebujem extrémny výkon na hry keďže som konzolista ,viacmenej stačí medium ale zasa potrebujem grafiku na grafické prace s PS a tak Kamarat mi ju medzirecou ponukol za 50e ,ostatok bude Intel Core i3,MSI H61M-E33,500W zdroj,500gb Seagate ,Kingston 4Gb (uvazujem nad zmenou na 8Gb).
Co by ste mi radili,vziat?Kaslat na nu?
Diki za rady
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
mirom
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.12.2008
Vek: 19

PríspevokZaslal: Ut 03.01.12 1:11Odpovedať s citátomNávrat hore

Za tu cenu to nemusi byt zla volba az na tu spotrebu. Ak ti nevadi vacsia spotreba tak ju zober.

MB: MSI 785GM-E51, CPU: AMD PHENOM II X4 925, CPU cooler: CoolerMaster Hyper 212+, RAM: Corsair XMS3 4GB (Kit 2x2GB) 1600MHz DDR3, CL9, HDD: Seagate Barracuda 7200.12 1TB, VGA: Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD5770, PSU: Corsair VX450, DVD-RW: SAMSUNG SH-S223C, CASE: CoolerMaster Elite 330 Black, LCD: LG FLATRON W2246T, 21.5", OS: 7 Home Premium SK, 64bit, Repro: Behringer MS40 + Monacor CARPOWER SP-252c (DIY BOX), Mouse: A4Tech EVO XGame XL740, Red, Mouse pad: SteelPad QcK+, Keyboard: TRUST KB-2200.
Na súkromné správy týkajúce sa Vašich problémov neodpovedám, na riešenie je tu fórum!
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
Subie
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 13.04.2011

PríspevokZaslal: Ut 03.01.12 9:57Odpovedať s citátomNávrat hore

nie,spotreba mi az tak nevadi
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď