IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @765
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Intenzívne zoštíhlenie

Chudnite pohodlne a účinne. Jedinečná technológia ktorá funguje. www.inalinia.sk

Každá alergia má svoju príčinu

Čitajte viac o príčinách alergie a ako sa dá s alergiou bojovať. www.detoxipan.sk

Nenápadný domček ako ušitý

pre rodinku s dvoma deťmi. Do dedinky neďaleko Bratislavy, kam väčšinu mojdom.zoznam.sk

STIFORP-PROFITS

Finančná kríza? Mám pre Vás riešenie. Registrácia zdarma. www.novy-styl.weblahko.sk

Festival Doda Šošoku

S otvorením kúpeľnej sezóny. Piešťany 1. - 10. 6. 2012. www.jazzpiestany.sk

GIGABYTE GT-U8300 rucne vyhladavanie

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
9tommy9
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 16.12.2007

PríspevokZaslal: St 23.11.11 18:48Odpovedať s citátomNávrat hore

Caute, kupil som si tuto tv kartu, inak dodavana antena je naprt a vobec nestaci, dokupil som si pridavnu vonkajsiu antenu ale najde mi iba slovenske programy. Neviete ako sa daju rucne vyhladavat programy popripade kde sa zadavaju frekvencie? frekvencie ceskych stanic mam. Dakujem

CPU: AMD Phenom II X4 925 +AC Freezer 64 Pro| MB:ASUS M4A78-EM | VGA: Sapphire Radeon HD5770 1GB GDDR5 Vapor-X | PSU: Corsair 400CX 400W | RAM: 2x2GB A-Data 800MHz Gamers Edition | HDD1: WD Caviar 80GB Sata2 | HDD2: WD Caviar Blue 500GB Sata3 | LCD: BENQ G900WAD 19" | Case: Thermaltake SopranoRS 101
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď