IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @759
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Dala som si poradiť

O moje peniaze je postarané. A o vaše? www.partnersgroup.sk

Účtovníctvo, Faktúry, Sklady

jednoducho ovládateľné programy od MRP za 20 rokov cez 100000 inštalácií www.mrp.sk

Bonus 50 € za prenos

čísla do O2 na ktorýkoľvek program s platbou na faktúru. V e-shope. www.o2.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Gigabyte GA-K8N PRO-SLI vadná?

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Bond
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.09.2007

PríspevokZaslal: Ut 04.09.07 7:53Odpovedať s citátomNávrat hore

Mam problem s Gigabyte GA-K8N PRO-SLI (aspon si myslim ze je to v doske). Za studena nabehne Windows OK, ale ked treba restartovat (napr. po aktualizacii Wndowsu, alebo antiviru) tak spustim restart a doska normalne pipne, ostane cierna obrazovka a nic. Zistil som ze mi to robi ked PC dlhsie bezi. Moze to byt tym ze je rozohriate? Ked ho necham hodinu v klude tak nabehne zase OK. Cim to moze byt?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
creative
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 05.03.2007

PríspevokZaslal: Ut 04.09.07 14:34Odpovedať s citátomNávrat hore

Ja by som sa pokukal po nastaveniach v Biose. A mne sa tiež stávalo že mi pípla MB a zostala čierna,ale bola to nekompatibilita MB s RAM raz išla a raz nie, a v novej MB mi ide No Problemo
Ingenium Deerro
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 31.07.2006

PríspevokZaslal: St 05.09.07 15:22Odpovedať s citátomNávrat hore

bond skusal si pohrabat sa vnutri ? niekedy proste pomoze porozpajat oprasit a znovu zapojit kable, ramky, atd... vyskusaj najprv to ak nepomoze, tak skus odniekial zohnat ine ramky...ak mas dve skus ich po jednej...a tiez to moze byt shit-zdroj ...

CPU: i5 2500K MB: MSI P67-GD65 RAM: Corsair XMS3 DDR3 2x2GB 1600MHz CL8 VGA:Gigabyte NVIDIA GTX560 Ti OC HDD: Seagate 7200.10 250GB 16MB cache ST3250620AS DVD-RW: Samsung S223C Case: Fractal Design Define XL PSU: Seasonic S12II 520W Ostatné perifériá: Microsoft SideWinder X6, Logitech G5, SteelPad Qck, Samsung SyncMaster T220, AKG K 530
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mail
Bond
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 05.09.07 19:05Odpovedať s citátomNávrat hore

to vsetko som skusal, no a dnes som kapituloval a dal som to do predajne, na stastie bola este v zaruke, no a tam mi povedali po mojich ibformaciach ako sa sprava, ze to bude pravdepodobne ta doska. Zajtra mi daju vediet, tak potom vysledok poslem na forum
Bond
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 14.09.07 8:09Odpovedať s citátomNávrat hore

Ako som odhadoval, bola chybna doska dali mi inu GA-K8NMF-9, co je sice slabsia doska ako som mal pred tym, ale na socket 939 sa vraj pomaly uz nedaju zohnat
Zaslať odpoveď