IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @758
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Teplomer, vlhkomer, počasie,

výstraha proti vzniku plesne, záznamníky a profesionálne meracie prístroje www.elso.sk

Ako na skvelý análny sex?

Patríte medzi ľudí, ktorí by radi vyskúšali análny sex? Láka vás, no feminity.zoznam.sk

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

Náhradné diely pre Peugeot

Výhodne, z najväčšieho vrakoviska na Slovensku hneď za Bratislavou. autolandia.sk

Našiel som spôsob bieliť zuby

Podarilo sa mi vybieliť si zuby bez drahých procedúr u zubára. www.zuzaninblog.com

Gigabyte EP45 DS3 Problem

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Peky89
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 20.11.2005

PríspevokZaslal: Ut 29.07.08 17:06Odpovedať s citátomNávrat hore

1 long, 2 short : monitor or graphics error ale riesenie problemu tu nieje tak skusal som to znovu nechal som len cpu,ram, a grafiku a nejde dal som do x8 a pohoda zmenil som aj init display na PEG a nic, asi to bude chyba dosky uz fakt neviem co by to mohlo byt
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Axwell
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 07.03.2007

PríspevokZaslal: St 30.07.08 10:55Odpovedať s citátomNávrat hore

hmm, a davas spravne napajanie ? aj ho spravne zapojis ? skus grafiku do pci x16 ktora nema pridavne napajanie, ci sa rozbehne. Ak nie tak ak mas najnovsi bios aj v default stave tak ak ho nerozchodis tak asi nic, zrejme budes mat slot pre x16 nejako uvolneny uz som take riesil, skus ci sa nehybe trochu alebo malo, pozri vzadu ako je to naspajkovane, ak zistis kde je uvolneny tak zoberes spajkovacku a opatrne prespajkujes.

// inak k tomu cpu ma tento isty, ak mas zapnute DES tak ti ubere nieco a tak isto pri zapinani to si nevsimaj vtedy sa rozsvietia vsetky ledky pre testovanie, ale ak nemas zapnuty vo windowse program na ten DES tak mas CPU na default frekvencii, a v biose nechaj vsetko auto. Tento cpu este netreba taktovat, az neskor. A teplota je okolo 30-35st. max 40st. pri AC Alpine 7 PRO cize ty mas freezera tak by si mal mat este lepsie nizsie teploty. Ak nie tak pozri ci dobre drzi na doske, alebo daj ventilatory dozadu a dopredu ak nemas dopredu nech fuka donutra a dozadu nech fuka von. a kable usporiadaj.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQZobraziť autorove WWW stránky
Peky89
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 30.07.08 11:17Odpovedať s citátomNávrat hore

napajanie je urcite dobre lebo z pcie8 slotu kde to ide som to hned hodil do pcie16 a s napajanim som nic nerobil a tam to uz neslo, a skusal som tam aj staru Ati x1600 a ta nema napajanie a tiez to neslo, vetraky mam dva jeden out jeden in a kable mam pekne poukladane ani ich nevidno
Axwell
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 07.03.2007

PríspevokZaslal: St 30.07.08 11:29Odpovedať s citátomNávrat hore

tak pozri ci sa ti ten slot nehybe, ak nie tak este skus vybrat baterku a znova dat naspat, ak nic nepomoze, tak to bude na reklamaciu asi, ale este pozri vzadu na doske ako ci je to dobre naspajkovane ten slot porovnaj x8a x16
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQZobraziť autorove WWW stránky
Peky89
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 30.07.08 16:18Odpovedať s citátomNávrat hore

nie slot sa nehybe pevne drzi, tu baterku este skusim a mam otazku ako velmi bude brzdit PCIE 2.0 8x oproti PCIE 2.0 16x alebo PCIE 1.1 16x ?
pukepulos
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 24.04.2008

PríspevokZaslal: St 30.07.08 16:23Odpovedať s citátomNávrat hore

nie moc nebudes to velmi citit ale aspon tym zistis ci mas reklamovat diosku

CPU:e5200 cooled by OCZ Vendetta+Enermax Cluster RAM:2x1gb A-data gamers series MB:Gigabyte ep43-ds3 VGA:4850 matrix+accelero s1 rev.2+Enermax Magma@5V PSU:Enermax 385w LCD:LG Flatron W2243T HDD:WD 640gb Case:Coolermaster Elite 330+Enermax Magma Out of case@5V
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQ
Jaro
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 08.11.2006

PríspevokZaslal: St 30.07.08 16:23Odpovedať s citátomNávrat hore

len minimalne

CPU Core i5 2400 cooler: CM Hyper 212+ | MB GB PH67-UD3-B3 | RAM 4GB DDR3 1600 | VGA Gainward 9600GT 512MB | monitor Samsung LE37A559 | HDD HITACHI 250GB + WD 640GB | PSU Fortron FSP400-60GLN | Case TT Soprano VB1000 BWS black | Mouse Razer DeathAdder
NB HP ProBook 6450b
raf
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 14.04.2008

PríspevokZaslal: Št 31.07.08 17:27Odpovedať s citátomNávrat hore

Mne to ubralo najviac asi tak 10 percent (podla 3D marku) - nebolo to az take hrozne.

pc: MB: MSI K9N SLi (chipset nvidia nforce 570 SLi), CPU: amd athlon X2 5600+ 2.8 Ghz Windsor chladeny ac freezer 64 pro, ram:2 GB 800Mhz DDR2 A-DATA Vitesta Extreme Edition (2x1GB), grafika: Sapphire Radeon HD 3870 512MB, HDD:Hitachi deskstar SATA2 7200 rpm 500.1GB, PSU: 450W Eurocase
Peky89
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 01.08.08 18:20Odpovedať s citátomNávrat hore

no skusil som aj baterku vybrat a stale nic asi to bude vadna doska takze ostava reklamacia alebo zmierenie s tym ze mi nejde pc na 100%
yago24
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 15.08.2008

PríspevokZaslal: Ne 17.08.08 4:21Odpovedať s citátomNávrat hore

Peky89 napísal:
no skusil som aj baterku vybrat a stale nic asi to bude vadna doska takze ostava reklamacia alebo zmierenie s tym ze mi nejde pc na 100%

skus tam dat inu graficku ( staru, alebo pozicaj si) . ak ti to nepojde, reklamuj dosku.
cool_point
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 22.08.2007

PríspevokZaslal: Ne 17.08.08 10:22Odpovedať s citátomNávrat hore

Axwell napísal:
hmm, a davas spravne napajanie ? aj ho spravne zapojis ? skus grafiku do pci x16 ktora nema pridavne napajanie, ci sa rozbehne. Ak nie tak ak mas najnovsi bios aj v default stave tak ak ho nerozchodis tak asi nic, zrejme budes mat slot pre x16 nejako uvolneny uz som take riesil, skus ci sa nehybe trochu alebo malo, pozri vzadu ako je to naspajkovane, ak zistis kde je uvolneny tak zoberes spajkovacku a opatrne prespajkujes.

// inak k tomu cpu ma tento isty, ak mas zapnute DES tak ti ubere nieco a tak isto pri zapinani to si nevsimaj vtedy sa rozsvietia vsetky ledky pre testovanie, ale ak nemas zapnuty vo windowse program na ten DES tak mas CPU na default frekvencii, a v biose nechaj vsetko auto. Tento cpu este netreba taktovat, az neskor. A teplota je okolo 30-35st. max 40st. pri AC Alpine 7 PRO cize ty mas freezera tak by si mal mat este lepsie nizsie teploty. Ak nie tak pozri ci dobre drzi na doske, alebo daj ventilatory dozadu a dopredu ak nemas dopredu nech fuka donutra a dozadu nech fuka von. a kable usporiadaj.

Prosím Ťa, viem že chceš poradiť ale čo má letovať? To nieje 35 ročné rádio, ktoré má studený spoj. Ďalej by mohol prísť o záruku, keby si všimli, že je to letované.

A to čo bolo, že ešte netreba taktovať? Prečo by si nezvýšil výkon, keď môže? Načo čakať?

raf napísal:
Mne to ubralo najviac asi tak 10 percent (podla 3D marku) - nebolo to az take hrozne.

Myslím že 10% je dosť...

Peky89 napísal:

S ničím sa len nezmieruj, ak máš nárok, tak reklamuj... Akoby to vyzeralo, keby si si odoprel zákonné právo...

// na to podstatné som zabudol. Nemáš na doske napájanie na molex konektor pri grafikách? Používa sa to hlavne pri crossfire, alebo SLI.
Napájanie si zastrčil do grafiky 6pin PCIe ?

Case: Aquarius YY-5604, 2x12cm FAN AC MB: MSI P35 Neo2-FIR - P35/ICH9R, CPU: INTEL Core 2 Duo E7200 - 2530MHz@4009MHz /1.485V, Cooling O2: Laing DDC 12V Ultra + Alphacool TOP, D-Tek FuZion V2 + Alphacool Radiator NexXxoS Xtreme III rev. 2 + 3x FAN Noctua NF-P12-1300, RAM: 2x2GB DDR2 800MHz@950MHz A-DATA Extreme Edition Vitesta, HDD: 2x400GB WD 7200, VGA: SAPPHIRE HD 3870, 512MB DDR4 776@2250/999@2320 volt mod 1,52V, VGA Cooler: Water block Alphacool NexXxoS GPS-07T, LCD: LG L226WTQ-SF 22 ", Mouse: Razer DeathAdder 1800DPI + Razer eXactMat, Power: Corsair HX620W, OS: Vista Ultimate x64
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď