IT NEWS PC REVUE PC FORUMInternet time: @686
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Stavte na víťaza

Servery Cisco UCS prekonali 45 rekordov za dva roky www.ucsservery.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Hodinky - zásielkový predaj

Už o 2 dni môžete mať hodinky na Vašej ruke! CASIO, SEIKO, LORUS, 4YOU. www.casallia.sk

Kurzy pre správcov sietí

Vyberte si z ponuky kurzov pre správcov sietí a administrátorov! www.gopas.sk

Žiadne ďalšie vrásky

bez Botoxu alebo plastickej chirurgie Dozvedieť sa viac www.zuzanaskinsuccess.com

Genius 5.1 HT vs Gembird WCS-YF-1A 5.1

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Spirit
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 15.06.2005

PríspevokZaslal: Št 12.07.07 20:05Odpovedať s citátomNávrat hore

ze sa divis...

StanoDV
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.05.2007

PríspevokZaslal: Ne 15.07.07 21:10Odpovedať s citátomNávrat hore

No tak som si dnes po piatich dnoch neustaleho pocuvania hudby na tych sluchatkach Sennheiser HD595 opat zapol repraky Gembird. No neda sa to pocuvat!!! Nechapem ako som toto pred tyzdnom mohol povazovat za super zvuk! Je to strasne nevyrazne a skreslene. Myslim si, ze kazdy co ma trosku hlbsie do penazenky a nemoze si dovolit kvalitne repro za desiatky tisic a nutne repro nepotrebuje, nech radsej investuje do kvalitnych hifi sluchadiel. No idem tu hruzu vypnut a spat nasadit na hlavu a zapnut moje Senny
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Spirit
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 15.06.2005

PríspevokZaslal: Ut 17.07.07 11:39Odpovedať s citátomNávrat hore

konecne niekto sebakriticky potvrdzujuci prax. Presne o tom to je. Super zvuk je pre kazdeho ten najlepsi zvuk, ktory kedy pocul. U mnohych ludi su to bohuzial geniusy a taketo systemy, ktore potom po nete ludia vychvaluju ako nejaky zazrak. Samozrejme az kym si nevypocuju nieco naozaj kvalitne

POM4R4NC
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 30.05.2006

PríspevokZaslal: Ut 17.07.07 11:48Odpovedať s citátomNávrat hore

Spirit napísal:
konecne niekto sebakriticky potvrdzujuci prax. Presne o tom to je. Super zvuk je pre kazdeho ten najlepsi zvuk, ktory kedy pocul. U mnohych ludi su to bohuzial geniusy a taketo systemy, ktore potom po nete ludia vychvaluju ako nejaky zazrak. Samozrejme az kym si nevypocuju nieco naozaj kvalitne

no ja najlepsie co mam su starsie sluchadla z tesca za 400sk - to je naj co som pocul a predsa sa mi ten zvuk zda otrasny
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuJabber
pali638
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 19.07.2007

PríspevokZaslal: Št 19.07.07 3:34Odpovedať s citátomNávrat hore

Sevas, tak ja by som si nekupil ani jedne ani druhe....Logitech Z-5500 alebo Creative GIGAWORKS S750 7+1 TH hmm? no neviem sa rozhodnut...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď