|
 | | |
| Autor | Správa |
vl4kn0
 Užívateľ
 Založený: 22.11.2007 Príspevky: 254 Bydlisko: 127.0.0.1
 |
| twistik napísal: | aj takto sa to da ale ja to mam takto:
| kód: | | <?php $_SESSION['kod'] = mt_rand(1,99999); print $_SESSION['kod']; ?> |
potom jednoducho cez podmienku overis spravnost zadaneho kodu myslim ze je to jednoduchsie riesenie ako qacerove  |
ale praveze pri tych captchach ide o to aby to bol obrazok a najlepsie aby bol kazdy pixel iny. lebo aj slaba captcha sa da obist ked mas captchu skladanu vilucne z textu tak do dokaze precitat kazdy lepsi bot. ja by som ti takeho spravil a ani by mi to nezabralo vela casu  |
_________________ PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber... | |
     |
 |
qacer
 Užívateľ
 Založený: 29.12.2005 Príspevky: 540 Bydlisko: 127.0.0.1 (Pov. Bys.)
 |
twistik: sak to vypise len text, ktory dokaze kazdy bot precitat |
_________________ "Kde končí hiphop, začína IQ." | |
     |
 |
Matho
 Užívateľ
 Založený: 25.07.2007 Príspevky: 217 Bydlisko: Kálnica city
 |
qacer diki fici mi to v poriadku
ak by to chcel dakto skusit dodam ze musi si upnut do toho priecinku kde ma ten script aj font pisma - arial.ttf.
ja som zmenil $_SESSION["cislo"] = strrev ($text); a dufam ze teraz u mna boti nebudu mat sancu.. A mozem ho teda pouzit v mojej navstevnej knihe? |
| |
    |
 |
twistik
 Užívateľ
 Založený: 30.08.2007 Príspevky: 513 Bydlisko: Prešov
 |
| qacer napísal: | | twistik: sak to vypise len text, ktory dokaze kazdy bot precitat |
okej...som zaciatocnik rad sa priucim  |
_________________ MB: Asus P5KC | CPU: Intel Core2Duo E6750 | VGA: ATi HD3870 | RAM: 2x1GB A-DATA 800MHz | HDD: Siemens 250GB | LCD: Samsung 22'' 223BW | |
    |
 |
qacer
 Užívateľ
 Založený: 29.12.2005 Príspevky: 540 Bydlisko: 127.0.0.1 (Pov. Bys.)
 | Zaslal: Pi 04.01.08 13:58 |   |
| Matho napísal: | qacer diki fici mi to v poriadku
ak by to chcel dakto skusit dodam ze musi si upnut do toho priecinku kde ma ten script aj font pisma - arial.ttf.
ja som zmenil $_SESSION["cislo"] = strrev ($text); a dufam ze teraz u mna boti nebudu mat sancu.. A mozem ho teda pouzit v mojej navstevnej knihe? |
aha vlastne ano...zabudol som na subor s fontom ...popripade sa da pouzit aj vlastny font, ale treba skript aj patricne upravit
a pouzit ho mozes...ja som ho nepisal, to je GPL licencia(free to use, free to edit )
twistik: inac aj ja som zatial len zaciatocnik  |
_________________ "Kde končí hiphop, začína IQ." | |
     |
 |
Tominator
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 21.02.2007 Príspevky: 4009
 | Zaslal: Št 21.02.08 22:00 |   |
qacer dik za kód
PS: for ALL aby sa im nestalo to čo mne, musíte nahrať na server arial.ttf z Windows/Fonts |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |