IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @746
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Klávesy a piána CASIO, YAMAHA

Predaj klávesov a digitálnych pián. Výhodné ceny, doprava zdarma. www.casallia.sk

OmegaMarine Forte

Eskimáci vedia, čo je zdravé Získajte balenie zadarmo www.naturamed.sk

Sada na gélové nechty

Akčné sady na gélové nechty od 47 € Inšpirujte sa! www.akcnesady.sk

Súvisí kvalitný sex s

veľkosťou penisu? Stále sa hovorí o tom, že dobrý sex závisí od veľkosti feminity.zoznam.sk

Záhradné čerpadlá Gardena

Moderné a výkonné čerpadlá na vodu so všestranným využitím na záhrade. www.gardena.sk

Generator map stranok - sitemap generator

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Ezekiell
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.09.2007

PríspevokZaslal: So 14.06.08 23:11Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim vas..
kedze uz mam po obhajobe svojej Bc. prace rozhodol som sa podelit s vami o mnou vytvoreny nastroj na generovanie map stranok (sitemap).
Viac obkecu k tomuto nastroji najdete v tomto urivku z dokumentacie k mojej praci:
kód:
http://www.edisk.sk/stahnout-soubor/05981/sitemap_generator.doc_255.5KB.html

Chcel by som vas poprosit aby ste mi vsetky vase zistenia skusenosti pripomienky poznamky napady a podobne smerovali tu. V blizkej dobe planujem tento nastroj kompletne prerobit do pythonu a preto by som mohol vase rady v tejto novej verzii uplatnit. Rozhodol som sa tak preto, ze nastroj je teraz pomerne dost pomaly a na pomalsich pripojeniach dokonca pada. Prejavy sa to javascriptovskym alertom oznamujucim chybu parsovania xml.

A tu je samotny nastroj: Generator máp stránok - Sitemap generator
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkypeZobraziť autorove WWW stránky
Antuanet
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 25.12.2009

PríspevokZaslal: Ne 16.05.10 21:50Odpovedať s citátomNávrat hore

Uz si to prerobil v tom pytone, ci si sa na to vykaslal? Lebo je to pomale jak pundula
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď