IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @744
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Intenzívne zoštíhlenie

Chudnite pohodlne a účinne. Jedinečná technológia ktorá funguje. www.inalinia.sk

Deodorant Eucerin®

Vyskúšajte novinku z radu Deo pre citlivú a atopickú pokožku. www.eucerin.sk

Nenápadný domček ako ušitý

pre rodinku s dvoma deťmi. Do dedinky neďaleko Bratislavy, kam väčšinu mojdom.zoznam.sk

Schudla som 15kg za 4 týždne

Uspela som! Schudla som bez diét a cvičenia. Prečítajte si viacej tu www.janinblog.com

Krásne strieborné šperky

Originálne dizajny za výborné ceny. Pestrá ponuka, farebné kolekcie. www.striebro.org

GeForce FX 5200

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: So 05.11.11 16:18Odpovedať s citátomNávrat hore

ondrejla napísal:
si predstav ze zrychluje je to ako na zakladnej doske ked updatujes bios tak sa rychlejsie nabootuje os a nieco take patri aj ku karte citujem actually use the same graphics processor core as the 'faster' and more feature laden 9800 XT cards. A simple BIOS flash will increase the speed of the card and enable features that were not previously available nastuduj si zaklady ty tu je ta stranka z ktorej som citoval http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1633

napisal si kravinu,kedze nakoniec z teba vyslo ze je to presne to, co napusal Kocur. To je daco uplne ine ako si ty pisal. tak sa potom nediv. nejake flashovanie biosu ma malu uspesnost ako ti uz bolo napisane. byt tebou by som to ani nerobil ked mas taketo medzery vo vedomostiach.

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď