IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @739
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Zbavte sa viazanosti

Za Samsung Galaxy Ace so zlatým O2 Paušálom zaplatíte teraz 12 €! pausal.o2.sk

Bonus 50 € za prenos

čísla do O2 na ktorýkoľvek program s platbou na faktúru. V e-shope. www.o2.sk

Webhosting - akcia +9 mesiacov

K ročnému predplatnému až 9 mesiacov zadarmo pri prevode hostingu k nám. www.exohosting.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Lacné ubytovanie pri Balatone

Ubytuj sa teraz až s 50% zľavou Akciové zľavy na viac ako 1000 ubytovaní szallasguru.sk

Gaming na Viste

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Keltak
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.03.2008

PríspevokZaslal: So 22.03.08 13:19Odpovedať s citátomNávrat hore

Chcem sa spytat, aky je rozdiel medzi hranim hier na Viste a na XP? bude to mat nejaky vplyv na vykon pocitaca a beh hier ked hram nejaku hru na xp a potom predjem na vistu? pocul som ze windows vista si ukroji dost z ramky.
CPU: AMD athlon X2 4200+, 2GB RAM DDR2 800Mhz, GK:ATI Sapphire HD2600XT GDDR3 512MB
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: So 22.03.08 16:21Odpovedať s citátomNávrat hore

ramka ta trapit nemusi vista ma prerobeny jej management a iba sa to tak tvari ze jej zere viac. vie ju potom uvolnit. na co ti je polovica volnej ram ked ju nepouzivas? vyhodene peniaze.

na viste je inak trosku prepad FPS, je ich tam menej.

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
walther
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2008
Vek: 24

PríspevokZaslal: So 22.03.08 17:23Odpovedať s citátomNávrat hore

a niektore hry si napr mozno uz vobec nezahras
Keltak
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.03.2008

PríspevokZaslal: Ne 23.03.08 11:43Odpovedať s citátomNávrat hore

no ja som skor zastanca XPcka ale docital som sa ze vista podporuje directx 10 na ktory je ladena moja grafika a v xpcku mi to robi trochu problemy s drivermi zaujimalo by ma ci vo viste tomu bude inak
Blackshadow
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.09.2007

PríspevokZaslal: Ne 23.03.08 12:00Odpovedať s citátomNávrat hore

no ja som mal vistu, z hier som spustil asi tak 70% len (nepamatam ktore presne)
samozrejme, napriklad Counter Strike Source mi sekal, zatial co na XP slapal ok.. a vlastne, ziadna hra mi nesla na takej urovni, ako na XP

"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď