IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @715
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Auto žiarovky - dobré ceny

Vyššia svietivosť, dlhšia životnosť. Lepšie osvetlenie pre vyššiu bezpečnosť. www.autok.sk

NIVEA proti celulitíde

Rad Q10 plus pre viditeľne pevnú a hladkú pokožku už za dva týždne. www.NIVEA.sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor sa ráta a oplatí! Pridaj sa a vyhraj iPad. www.marketagent.com

Zablokovali sa Vám dvere?

Poistite svoj majetok s UNIQA a my ich otvoríme zadarmo za Vás! www.uniqa.sk

frekvencia northbridge

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
banzai
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 19.11.2008
Vek: 18

PríspevokZaslal: Pi 26.08.11 9:31Odpovedať s citátomNávrat hore

Takze vcera som tosku skusal OC procesora. Ako som uz pisal max. co som vystacil je 3,9GHz, pri 4 mi uz vypisovalo error core (samozrejme ze by bolo potrebne mat aj lepsi chladic pri tych frekvenciach) Cital som par clankov a vzdy spominali aj zvysovanie frekvencie severneho mostika. Vraj to trocho pomaha pri rychlosti a doporucuju pri OC zvysit jeho frekvenciu. Teraz sa chcem spytat aka by bola jeho idealne frekvencia ak by bol pretoceny napr. na 3,7GHz a pomaha to aj stabilite?

dixi
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.09.2008

PríspevokZaslal: Pi 26.08.11 11:36Odpovedať s citátomNávrat hore

Ci to stabilite pomaha to nie, lebo cim viac ho pretaktujes tym vacsia sanca ze raz bude nestabilny

No ak si dobre pamatam tak ked niekto dosiel so NB na 2500Mhz mohol byt rad, a CPU s NB na 2500 + 3Ghz ma rovnaky vykon ako CPU s NB na 2000 (co je zrejme stock) a frekvenciou 3,4Ghz. Teda taktuj

My PC: MB: Asus P5Q WS, CPU: Intel Core 2 Duo E8400 4Ghz, Cooler: SilentiumPC Spartan 932HE, RAM: 4x1GB 890Mhz Apacer Gold, GPU: XFX 5850 BlackEdition, SSD: Corsair Force Series 3 120GB, HDD: Seagate 7200.11 250GB, PSU: Seasonic S12II 520W, Case: NZXT Alpha & 2x Enermax T.B Silence UCTB12 & NZXT Blue 120mm fan, LCD: LG M2262DP - 22" FullHD DVB-T HD, OS: Windows 7 Pro 64bit, Sp: Logitech X-230, Mo: A4tech XL-750BF, Pad: SteelSeries QcK Mini, Key: Logitech Media Keyboard 600, Joy: Genius F-23.
My Portable: NTB: Acer Aspire One ZG5

V prípade, že na tvoju Súkromnú Správu (SS) nereagujem, založ si tému v príslušnej sekcii na fóre.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď